- 5,951
- 2,937
- 113
Bol sanss o zmnEkli dosyayı görüntüle 829044
İlk durak için son adım devam edeceğiz ama burada dağıtım molası 3 bizle olmuş olan arkadaşa roll bakiyesi gönderiyorum bu adımı da geçmemiz durumunda (roll konu açma şartlı) Bol şans!
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 829044
İlk durak için son adım devam edeceğiz ama burada dağıtım molası 3 bizle olmuş olan arkadaşa roll bakiyesi gönderiyorum bu adımı da geçmemiz durumunda (roll konu açma şartlı) Bol şans!
Bu biraz zor olmus nunada bol sansEkli dosyayı görüntüle 829044
Hocam zor olmak zorundaydiBu biraz zor olmus nunada bol sans
Umarim kazananda olurHocam zor olmak zorundaydi
Olacak. Kumar babaUmarim kazananda olur
Kardeşim bol bol şanslar ❤Ekli dosyayı görüntüle 829044
Sarıyer bence atamaz atar gibi de geliyor ama bugün atamayacak bence diğer haftalar sallayacak amaTakibe aldim 2sinide bakalim gelirse guzel olir.ben 1.x bahsine guvendim
Bugün atmasın da sonra atsınSarıyer bence atamaz atar gibi de geliyor ama bugün atamayacak bence diğer haftalar sallayacak ama
Sarıyer korkutuyo beni kardoŞu kupon gelsin hadi be 4. Adımı bekliyorum
York yese bitane daha rahat olcazŞu kupon gelsin hadi be 4. Adımı bekliyorum
Reis zabah kadar burdayızŞu kupon gelsin hadi be 4. Adımı bekliyorum