Görücez bakalımTamam kardeşim
Görücez bakalımTamam kardeşim
boşver de sen şu gokaybetin linkini atar mısın bana deneme var mı?!Bu bir şey istiyor dost da onu ben vermeyeceğim gibi
Var bro da 7000 yatırımlı yaboşver de sen şu gokaybetin linkini atar mısın bana deneme var mı?!
sen verirsin o 7000 i yok dersen CEP?Var bro da 7000 yatırımlı ya
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 736670
iyi geceler arkadaşlar
Uhud savası mi bu amk oruçlu performans artısnPerformansı daha da artar
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 736670
iyi geceler arkadaşlar
Kim basmış la 600k ben daha forumda öyle bişey görmedim 100k başkanı bile gormedimSakin olun dostlar herkes herşey basabilir ben dün 20k batırdım bugün kod kovalıyorum themagician adam 600k basıyor tek kupona neden yalan olsun ha yalan olsa da bizene biz neşemize bakalım bizene
@The Magician 100 bastı ardından 200 sonra 400 sonra da 600 bastı sanırsam canlı gördüm takipteydikKim basmış la 600k ben daha forumda öyle bişey görmedim 100k başkanı bile gormedim
Ben görmedim bro sen diyosan doğrudur o uçmuş bro onun hedefler çok uçuk basarilcak hedefi yok onun@The Magician 100 bastı ardından 200 sonra 400 sonra da 600 bastı sanırsam canlı gördüm takipteydik
Geçmişi gözüküyorsa bakabilirsin aga hatta dur bulup sana link göndereyim bi dkBen görmedim bro sen diyosan doğrudur o uçmuş bro onun hedefler çok uçuk basarilcak hedefi yok onun
Salla bro boşver.sonuc ne oldu yükseldi yükseldi sıfırladı dimi@Hayat1kumar kapatmış geçmişi bulamadım valla
Kumarın sonucu zaten öyle de sanırsam 600 çekmiştiSalla bro boşver.sonuc ne oldu yükseldi yükseldi sıfırladı dimi
Geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 736670
iyi geceler arkadaşlar
Mesaj aratmadan bulabilirsin dost, 100K basanı nasıl görmemiş anlamadım en az ben 10 kere basmışımdır 100K bu forumda.@The Magician 100 bastı ardından 200 sonra 400 sonra da 600 bastı sanırsam canlı gördüm takipteydik