Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti GOKAYBET / R1(again) ( 75.000₺ )

Kupon Miktarı
75000
Kupon Oranı
2.22

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Allah muhafaza kupon gelse şuradaki dağıtımı nasıl yapacaksın çok merak ediyorum. Böyle sahte kuponlar paylaşarak nasıl bir zevk alıyorsun ki onuda anlamıyorum. Bu kuponun sahte veya başkasına ait olduğuna yemin edebilirim. Şurda bu kadar t.sklı adamlar var onlar basamıyor bu miktarları sen daha dün promokod kovalıyordun bugün 150 bin lira kupon atıyorsun öyle mi anca önündekini kandırırsın dost vazgeç bu sevdadan...
Kimse kimseyi alamaz öncelikle seni forumdan almak lazım. Böyle sahte kuponlar yapma. Paylaşma insanların hakkına giriyorsun yapma.
Adam dağıtım dememiş ki dostum kredi falan çekip girebilir bizi ilgilendirmiyor bol şans de geç

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,992
11,359
113
Sakin olun dostlar herkes herşey basabilir ben dün 20k batırdım bugün kod kovalıyorum themagician adam 600k basıyor tek kupona neden yalan olsun ha yalan olsa da bizene biz neşemize bakalım bizene

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,589
2,865
113
Sahte veya başkasına ait sana degil.
Magician kardeşim 300 basıyordu 2 gün sonra promo kod kovalıyordu hayatta her şey var herkes senin gibi beceriksiz değil dost mutlaka ağır konuşturma beni konuma da bir daha yazmazsan sevinirim

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113
Sakin olun dostlar herkes herşey basabilir ben dün 20k batırdım bugün kod kovalıyorum themagician adam 600k basıyor tek kupona neden yalan olsun ha yalan olsa da bizene biz neşemize bakalım bizene
Ahahahaha @Shellac bro bu adama laf yetiştirmeyeceğim
Senin çapını yiyim ben emi :) sahte kupon paylaşmak serbestse ben şimdi birazdan 2 milyon basıcam burayada atıcam.oluyor değil mi

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,589
2,865
113
Senin çapını yiyim ben emi :) sahte kupon paylaşmak serbestse ben şimdi birazdan 2 milyon basıcam burayada atıcam.oluyor değil mi
İftira serbest mi forumda bro seni öyle rezil ederim ki sahte diyorsun ya üzülürsün bak gerçek olduğunu görünce

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,589
2,865
113
No problem dost bol şanslar sana. Buraya uğradım biraz şerefin yükseldi en azından öyle düşün.
Dostum şeref yoksunu biri nasıl şerefimi yükseltebilir sigara parası atarsam eğer salacak mısın konuyu tat kaçırma şurada iki keyif yapıyoruz kafa dağıtıyoruz

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Herifi görmüyor musun iftira falan atarak sarmaya çalışıyor önceki maçtaki gol şu adamın çeyreği kadar rahatsız ettiyse adam değilim böyle dengesizliklere hiç tahammülüm yok
Tartışmaya mahal yok reis. Birbirimizi çoğu zaman yanlış anlayabiliyoruz olabilir böyle şeyler. Sinirlenmeye gerek yok. Keskin sirke küpüne zarar.