Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
12500
Kupon Oranı
2.55

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,906
19,695
113
Hocam tamamen aynı sartlarda 3 PİCK aldık hoş değil tavır
Neyin tavırı hoş değil dost. Konu başlığında takip eden 3 kişi yazılıyor. Takip etmeyen adam ödül alıyor. Adama ciddi misin yazmışsın hakkaniyetli mi gerçekten bu

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
@GOKAYBET kesene bin bereket dostum vallahi uyuyamamin bir sebebi varmış ins borcumu ödememe sebep olcaksin, DM kapalı senin dm atarsan yazarım brocum sağol Varol

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,542
2,848
113
Dost boşuna laf atma adamın vereceği ödül kimseyi zengin etmez sürekli olarak dağıtım yapan birisi sende dağıt seni de tebrik edelim seni de totemliyelim boş yapma
Gerek yok polemiğe marley dostun kötü niyeti olmadığını biliyorum da bu baba nick'li arkadaş güzel kendini belli etti

kaansolar1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
8
8
Neyin tavırı hoş değil dost. Konu başlığında takip eden 3 kişi yazılıyor. Takip etmeyen adam ödül alıyor. Adama ciddi misin yazmışsın hakkaniyetli mi gerçekten bu
adam haklı hep beraber takip ettik burda keyfine göre challenge yaptın

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,094
8,379
113
Beyler forumun amaci muhabbet sohbet gir gir şamata para değil evet herkes kumarkolik burda aldığını herkes kumara veriyor yine ama ilk amaç muhabbet gırgır şamata bence sözüm meclisten disari

umut1391

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
96
28
Cümleten iyi geceler bol şanslar dostlar

Ryans1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
504
154
43
Niyeyse içimdende bi ses daha challenge olmadan Sabribey verilecek diye geçiyordu . Yanılmadım ::)

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,542
2,848
113
Beyler forumun amaci muhabbet sohbet gir gir şamata para değil evet herkes kumarkolik burda aldığını herkes kumara veriyor yine ama ilk amaç muhabbet gırgır şamata bence sözüm meclisten disari
Dost şunu anlayamıyor adamlar mis gibi vakit geçirdik tavırlara bak

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,445
3,223
113
beyler ufak bi para icin birbirimizi uzmeyelim

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,906
19,695
113
Dost boşuna laf atma adamın vereceği ödül kimseyi zengin etmez sürekli olarak dağıtım yapan birisi sende dağıt seni de tebrik edelim seni de totemliyelim boş yapma
Onun şimdiye kadar yaptığı dağıtımı biz iki ay önceye kadar haftalık yapıyorduk. Dağıtım yapacağımda gel az da bize çek

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,839
774
113
Hoş değil baba nick'li dost
reisim nasıl hoş değil diyebilirisn @peats bu adam en basından beri takip etti ilk yazılması gereken adam hadi ilk ikide seçilmedi adam 3.seçilirim diye bekliyor 1 saattir sen bi anda kuralı değiştirdin

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,486
8,269
113
yav kimseye yaranamazsın ya adam ne güzel kazanç sağlayıp dağıtım yapıyor çıkmayanlar uzatmasın

kaansolar1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
8
8
maç başından beri takip eden 3 5 kişiydik konudada takip edenlerden gönderilecek dendi ama challenge yaptın hak yemiş oldun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...