- 33,906
- 19,695
- 113
Neyin tavırı hoş değil dost. Konu başlığında takip eden 3 kişi yazılıyor. Takip etmeyen adam ödül alıyor. Adama ciddi misin yazmışsın hakkaniyetli mi gerçekten buHocam tamamen aynı sartlarda 3 PİCK aldık hoş değil tavır
Neyin tavırı hoş değil dost. Konu başlığında takip eden 3 kişi yazılıyor. Takip etmeyen adam ödül alıyor. Adama ciddi misin yazmışsın hakkaniyetli mi gerçekten buHocam tamamen aynı sartlarda 3 PİCK aldık hoş değil tavır
kanka ilk başta takip edenler arasında dedin sonra challenge yaptın biz o kadar takip ettik hak yenmiş gibi olduİnanılmaz cidden tamamen şansa dayalı çektik adam hakkım yendi diyor
Sıkıntı yok güle güle harcasınÜzgünüm kanka
Gerek yok polemiğe marley dostun kötü niyeti olmadığını biliyorum da bu baba nick'li arkadaş güzel kendini belli ettiDost boşuna laf atma adamın vereceği ödül kimseyi zengin etmez sürekli olarak dağıtım yapan birisi sende dağıt seni de tebrik edelim seni de totemliyelim boş yapma
Sirada yeni kupon var mı üstadİnanılmaz cidden tamamen şansa dayalı çektik adam hakkım yendi diyor
adam haklı hep beraber takip ettik burda keyfine göre challenge yaptınNeyin tavırı hoş değil dost. Konu başlığında takip eden 3 kişi yazılıyor. Takip etmeyen adam ödül alıyor. Adama ciddi misin yazmışsın hakkaniyetli mi gerçekten bu
Takip eden katılabilir yazdım dostum okuma yazman yok muadam haklı hep beraber takip ettik burda keyfine göre challenge yaptın
Şu borcumu halledersem 3200 söz senide gorcemSıkıntı yok güle güle harcasın![]()
Dost şunu anlayamıyor adamlar mis gibi vakit geçirdik tavırlara bakBeyler forumun amaci muhabbet sohbet gir gir şamata para değil evet herkes kumarkolik burda aldığını herkes kumara veriyor yine ama ilk amaç muhabbet gırgır şamata bence sözüm meclisten disari
Onun şimdiye kadar yaptığı dağıtımı biz iki ay önceye kadar haftalık yapıyorduk. Dağıtım yapacağımda gel az da bize çekDost boşuna laf atma adamın vereceği ödül kimseyi zengin etmez sürekli olarak dağıtım yapan birisi sende dağıt seni de tebrik edelim seni de totemliyelim boş yapma
reisim nasıl hoş değil diyebilirisn @peats bu adam en basından beri takip etti ilk yazılması gereken adam hadi ilk ikide seçilmedi adam 3.seçilirim diye bekliyor 1 saattir sen bi anda kuralı değiştirdinHoş değil baba nick'li dost
Boşver kanka bu tarz sitemler.her dağıtımda oluyor takma onlariTakip eden katılabilir yazdım dostum okuma yazman yok mu
Bak ben sana güzel yaklasiyorum hâlâ laf atıyorsun dostum banaOnun şimdiye kadar yaptığı dağıtımı biz iki ay önceye kadar haftalık yapıyorduk. Dağıtım yapacağımda gel az da bize çek