- 2,439
- 686
- 113
Bornuzumla Mesir macunu emcüklerken 3 kişiyi merak ediyorum
kesene bereket üstadÇok suyunu çıkardılar bu etkinlik işinin buna darbe yapacağım
MantıklıVe şu işi de yapmayacağım ben dmden ulaştım rezilligini gerek yok herkes açık şekilde görsün
Yaparsın dost. Çoğu ulaşıyorum diyip ulaşmıyor yada eğleniyor milletleÇok suyunu çıkardılar bu etkinlik işinin buna darbe yapacağım
Aynen öyle böyle daha güzel hem daha da heyecanlıÇok suyunu çıkardılar bu etkinlik işinin buna darbe yapacağım
draft seçimi yapılıyor adetaGelsin 2.pick
+1 içimi okudun reis helal olsunVe şu işi de yapmayacağım ben dmden ulaştım rezilligini gerek yok herkes açık şekilde görsün
Valla inşallah bir arkadasyan işyerinde borç almkstim onu çıkarmam lazım ayıp oldu veremedikTebrikler @Kesknly şansın bol olsun güzel çekimler denk gelsim
Adam geçen bana borcunu ödeyecek roll de kazanmış etiketliyor dm den ulaş diyor. Ulan borç senin sen ulaşacan dangalak. Ödemedi de sonra. İsterse para sakın atmayın shooter34 denen elemana. Aklıma geldi sinirlendim bakYaparsın dost. Çoğu ulaşıyorum diyip ulaşmıyor yada eğleniyor milletle
Bana ban gelir şimdi :Sdraft seçimi yapılıyor adeta
Haydi tekrardan Bol Şans borcu ödemek cebine de Harçlık kalacak para kazanırsın İnşallahValla inşallah bir arkadasyan işyerinde borç almkstim onu çıkarmam lazım ayıp oldu veremedik
O bizim @Alikemal dostu da dolandırdı hep aynısını yapıyorAdam geçen bana borcunu ödeyecek roll de kazanmış etiketliyor dm den ulaş diyor. Ulan borç senin sen ulaşacan dangalak. Ödemedi de sonra. İsterse para sakın atmayın shooter34 denen elemana. Aklıma geldi sinirlendim bak
Bol şans beyler4:03 de 2. Kişi geliyor
Acun Ilıcalı aç artık şu kutuyu😀4:03 de 2. Kişi geliyor