- 5,755
- 3,784
- 113
Gsw nin son dakikalara kadar mücadele etmesi bile olağandı
Ben 40 da Guarani kuponu bozdum 4 te bir fiyatına 45 de attıYükselme sebebi kaybetme ihtimali değil zaten göründüğü üzere biraz romantik bir kupondu kazanacak gibi olup kaybetmesi koyardı yoksa 3. Çeyrekte 10 sayı yemis olsalar bozardim geçmiş olsun derdim
maçın buralara gelecegı belliydi zaten spurs alması ıcın boyle bi senaryo gerekliydi farkı açamazdılar zatenGsw nin son dakikalara kadar mücadele etmesi bile olağandı
Tebrikler kral şansın daim olsun trx atalım mıBeyler sırayla bir kişi bir kişi yazacağım haberiniz olsun ilk kişiyi 2 dk sonra etiketli yorum 3 dk içinde dönüş yapmazsa iptal
Aynen öyle kankamaçın buralara gelecegı belliydi zaten spurs alması ıcın boyle bi senaryo gerekliydi farkı açamazdılar zaten
Olm adam ben yazacam diyo yaTebrikler kral şansın daim olsun trx atalım mı
SüpersinBeyler sırayla bir kişi bir kişi yazacağım haberiniz olsun ilk kişiyi 2 dk sonra etiketliyorum 3 dk içinde dönüş yapmazsa iptal hem heyecan olur çekiliş gibi![]()
Heyecanla bekliyoruz reis yarına çok kritik borcum var belki ilaç olursunBeyler sırayla bir kişi bir kişi yazacağım haberiniz olsun ilk kişiyi 2 dk sonra etiketliyorum 3 dk içinde dönüş yapmazsa iptal hem heyecan olur çekiliş gibi![]()
Helal olsun en azından anlık herşeyBeyler sırayla bir kişi bir kişi yazacağım haberiniz olsun ilk kişiyi 2 dk sonra etiketliyorum 3 dk içinde dönüş yapmazsa iptal hem heyecan olur çekiliş gibi![]()
Kesene bereket dost daim olsun geliyorum dmFİRST PİCK
@Kesknly Tebrikler kanka.
tebriklerFİRST PİCK
@Kesknly Tebrikler kanka.
Ve şu işi de yapmayacağım ben dmden ulaştım rezilligini gerek yok herkes açık şekilde görsünHelal olsun en azından anlık herşey