- 5,583
- 2,860
- 113
Yok onu demiyorum çok zorladılar kaybetmek için kaç tane boş üçlük kaçırdı gswreis tuttu mu ttuu 2.5 oran öyle 10 fark felan atmasını bekleme bence
Yok onu demiyorum çok zorladılar kaybetmek için kaç tane boş üçlük kaçırdı gswreis tuttu mu ttuu 2.5 oran öyle 10 fark felan atmasını bekleme bence
Bende o iş ama biraz zaman alır haberiniz olsunreis gozunu sevim takip edeenlere iyi bak kazanmaya yakın yine doldu buralar![]()
Kanka sıkıntı stres herşey içerdi maç Ama sonu Kazanç OlduBala gotr tuttu aq hiç memnun değilim
Ama sonunda mutlu sonYok onu demiyorum çok zorladılar kaybetmek için kaç tane boş üçlük kaçırdı gsw
valla sansta yanımızdaydıYok onu demiyorum çok zorladılar kaybetmek için kaç tane boş üçlük kaçırdı gsw
Hadi bakalım herkese bol şansBende o iş ama biraz zaman alır haberiniz olsun
son 3lükde az kala içeri giriyordu ama girmedi şansYok onu demiyorum çok zorladılar kaybetmek için kaç tane boş üçlük kaçırdı gsw
Baştan sona burada idik dostBende o iş ama biraz zaman alır haberiniz olsun
Reis ufaktan baş ağrısı varmı ben bile kalp krizi geçiriyodum nerdeyse 😂Yok onu demiyorum çok zorladılar kaybetmek için kaç tane boş üçlük kaçırdı gsw
sıkıtnı yok reisBende o iş ama biraz zaman alır haberiniz olsun
Şansa bala sokuyolardı zaten dünğm yorgunluğu var güzel kupon tebrik ederimYok onu demiyorum çok zorladılar kaybetmek için kaç tane boş üçlük kaçırdı gsw
Biraz vücut ısım yükseldi kanka djdjdjReis ufaktan baş ağrısı varmı ben bile kalp krizi geçiriyodum nerdeyse 😂
Şimdiden herkese bol Şanslar , Kesene bereket3 kişi listeyi atarım buraya TRX hariç gonderim yok beyler dediğim gibi yazdığımda trx gelmezse sonraki kardeşime geçer sıra
Bro kafandaki ödül miktarını 2ye bölüp kişi sayisini 2 kat.yapsan olmazmi acabaBende o iş ama biraz zaman alır haberiniz olsun
Hahaha 😂😂Biraz vücut işim yükseldi kanka djdjdj
Yükselme sebebi kaybetme ihtimali değil zaten göründüğü üzere biraz romantik bir kupondu kazanacak gibi olup kaybetmesi koyardı yoksa 3. Çeyrekte 10 sayı yemis olsalar bozardim geçmiş olsun derdimBiraz vücut işim yükseldi kanka djdjdj
MantıklıBro kafandaki ödül miktarını 2ye bölüp kişi sayisini 2 kat.yapsan olmazmi acaba
ahauhaah vallahi kahkaha attım Sağol SabribeyyBize çıkma ihtimali şu maçtan 10 kat zor şimdi![]()
Aynen öyle. Olsun temiz iş oldu bugünün zararı çıkmıştır inşallahYükselme sebebi kaybetme ihtimali değil zaten göründüğü üzere biraz romantik bir kupondu kazanacak gibi olup kaybetmesi koyardı yoksa 3. Çeyrekte 10 sayı yemis olsalar bozardim geçmiş olsun derdim