- 18,515
- 16,838
- 113
Galiba seninle maksimum yarım saat hasım olmadan durabilecez
Galiba seninle maksimum yarım saat hasım olmadan durabilecez
İtiraz ettim belki iptal olur bro.paramız yok nasıl odiyim 25k vurgun yaparsam öderim yoksa öyle bekler kenarda malim mulkuk yok bı bok alamazlar da kesemezlerdeVay amk 2 seneki mevzu 2 ay oncemi patladı oducenmi
Dostum son liste budur burdan 2 kişi seçersin yada bunları kafese alır kim kazanırsa 2 kişiye verirsin senin bileceğin iş
Devammmmbeyler harikasınız be
dost az oldu uyansın herkes bekleyelim
Eski dosttan hasım olmazGaliba seninle maksimum yarım saat hasım olmadan durabilecez
2 laf dalaşı daha yapsak kupon gelecek ne diyorsun hocaGoygoy yapalim derken dk 42 olmus guzel
Ben varım olmaz mı 😀😀felix de aramızda olsaydı keşke ..
Herkes burda ne yapayım?dost az oldu uyansın herkes bekleyelim
Baktın mı uyapa karara çıkmıştırİtiraz ettim belki iptal olur bro.paramız yok nasıl odiyim 25k vurgun yaparsam öderim yoksa öyle bekler kenarda malim mulkuk yok bı bok alamazlar da kesemezlerde
Keskin dayı ve Serdar abi olmasa tek elimle birinci çıkarım buradan 🤣Dostum son liste budur burdan 2 kişi seçersin yada bunları kafese alır kim kazanırsa 2 kişiye verirsin senin bileceğin iş
Bnde kabul etmedim.o oc sportbet varya ordan cekmisdim sadece kripto ile belkide kendileri ispitleriler bizi picler.baska kripto çekimim yok sadece orası vardibende cekim kesin senle aynı sitede patladık dostum hemde 300 cekim mk ama kabul etmedim valla 6 ay oldu cezada yok dönüşte gelmeyebilir dedi