Etiket dayan dkBeyler bi arkadasdan taktik 9ğrendim 45 e kadar her dk yi yazarsam en cok ben takip etmis oluyom dk25
Etiket dayan dkBeyler bi arkadasdan taktik 9ğrendim 45 e kadar her dk yi yazarsam en cok ben takip etmis oluyom dk25
Bize denk getirmez ferdim o işi, hasımın eline düştük gene sabah sabah 🤣@ferdikadıoğlu kardeşimde o iş kolay gelsin ferdim
Erlen kapatki dolmasın buralarEyvallah dostum dk 30 da listeyi kapatırım
Hm şimdi oldu.aydinlatma için tşk ettimDiğer konuda arkadaş etkinlik sözü vermişti abi, onu yerine getirdi.
Gün içi yaparım demişti işi varmış şimdi yapıyor, daha sonra yapmadı demesinler diye yaymaya çalışıyor
diyecek tek adam çıkarsa rezil ederim brom o sorun değil ben kendi vicdan tatmini derdindeyim gram umrumda değil herhangi zırlamaDiğer konuda arkadaş etkinlik sözü vermişti abi, onu yerine getirdi.
Gün içi yaparım demişti işi varmış şimdi yapıyor, daha sonra yapmadı demesinler diye yaymaya çalışıyor
kiviiiiiiiiiiiiiiii@ferdikadıoğlu kardeşimde o iş kolay gelsin ferdim
etiketçi reisDayan etiket dayan dk
Olmaz böyle yırtık dondan çıkar gibi biri mutlaka cikmaliAyazı sağlam yemiş tüm kurtlar burada dost sana düşmez gibi o iş
Şapşap daha demin şans parası çıkmaz dedin değil mi puahahahahaDayan etiket dayan dk
Olmaz öle dk başı adama etiket atman lazimDayan etiket dayan dk
Onlar yok şansına olsaydı görürdün saniyede 74838282 tane dayan etiket atma kapasitesine sahipleretiketçi reis