- 30,831
- 17,001
- 113
Ayarlatabilirim uygunsaBir arkadaşımız listeyi alır duruma göre bakarız o enerjiyle alalım da golü.
Ayarlatabilirim uygunsaBir arkadaşımız listeyi alır duruma göre bakarız o enerjiyle alalım da golü.
BEYLER ŞU MESAJA DİKKAT EDİLSİN İSTİYORUM ÖNEMLİ BİR KONU BENİM İÇİN .Gün içinde düşündüğüm kupon çıkan bir toplantım yüzünden şu ana alınmıştır duyurusunu yapmış olalım. (Herhangi birinin basit tavsiyesiyle iş yapmam bol şanslar.)
Hamido ekmeğimi elimden alma be açlıktan öleceğimAyarlatabilirim uygunsa
Bagiriyoruz sana ses gelmiyomugol seslerini duymak istiyorum gençler
O mesajı alıntılayıp birer ikişer mesaj atarsanız sevinirim .BEYLER ŞU MESAJA DİKKAT EDİLSİN İSTİYORUM ÖNEMLİ BİR KONU BENİM İÇİN .
Önden mi gidiyorsun dostSon 3 dk
TebriklerBEYLER ŞU MESAJA DİKKAT EDİLSİN İSTİYORUM ÖNEMLİ BİR KONU BENİM İÇİN .
Ben unursiyim.bro ne istersin nasıl umursiyimNiye kimse beni umursamiyo
.Gün içinde düşündüğüm kupon çıkan bir toplantım yüzünden şu ana alınmıştır duyurusunu yapmış olalım. (Herhangi birinin basit tavsiyesiyle iş yapmam bol şanslar.)
.Gün içinde düşündüğüm kupon çıkan bir toplantım yüzünden şu ana alınmıştır duyurusunu yapmış olalım. (Herhangi birinin basit tavsiyesiyle iş yapmam bol şanslar.)
Listeyi alabilirmiyimGün içinde düşündüğüm kupon çıkan bir toplantım yüzünden şu ana alınmıştır duyurusunu yapmış olalım. (Herhangi birinin basit tavsiyesiyle iş yapmam bol şanslar.)
Kanka çok takılma herkes görsün istiyorsan ilk mesajını düzenle onu ekle
Seni umursamayan lays olsun Doritosum benimNiye kimse beni umursamiyo
Burda şair ne demek istemiş anlayan varsa banada anlatsın brolarGün içinde düşündüğüm kupon çıkan bir toplantım yüzünden şu ana alınmıştır duyurusunu yapmış olalım. (Herhangi birinin basit tavsiyesiyle iş yapmam bol şanslar.)