Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / Meyve Tabağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20612
Kupon Oranı
3.65

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
itiraz etmemek sacmalık polis yalandan itiraz etsende kesilir diyor ya o işte yalan ben 2 kez yedim biri 2017 de havale cocuktuk kabul ettik hala 7 bin durur ödemedim digeri gecenlerde geldi btc türk ama itiraz ettim sinirlendim falan valla gelmedi avukat arkadas gelmez dedi bos yani itiraz edin . kabul etmeyin
Benim mevzu çok karışık.ifade alırken dediki siz btcturk yada paribuya yatırım yapmışsın neden yaptın diyor ne zaman diyorum bilmiyoruz diyor hangisine diyorum bilmiyoruz diyor ne kdr diyorum onuda bilmiyoruz diyor benim böyle bı islemim yok para falanda yatırmadim dedim 20 gün sonra tebligat geldi 25k ceza amciklar

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,719
1,624
113
Benim elime direk cezayı verdiler dedim siz misiniz gittim sulh mahkemesine verdim kaymakam oçu ceza iptal olmasın diye 22 sayfa dosya yollamış uyapta görüyom hepsini hakim de sg demiş iptal etmiş🤣
seninde iptal demi itiraz işe yarar göz korkutuyor polis bana ilkinde itiraz ise yaramaz demisti kandırdı hakkım haram olsun 7 k bos yedik 2 cezada yeter itiraz dedim ifade verdik gelmedi iptal jajajaja

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,719
1,624
113
Benim mevzu çok karışık.ifade alırken dediki siz btcturk yada paribuya yatırım yapmışsın neden yaptın diyor ne zaman diyorum bilmiyoruz diyor hangisine diyorum bilmiyoruz diyor ne kdr diyorum onuda bilmiyoruz diyor benim böyle bı islemim yok para falanda yatırmadim dedim 20 gün sonra tebligat geldi 25k ceza amciklar
ben 6 ay önce verdim eve ceza gelmedi reis valla ifadem senle aynı

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
seninde iptal demi itiraz işe yarar göz korkutuyor polis bana ilkinde itiraz ise yaramaz demisti kandırdı hakkım haram olsun 7 k bos yedik 2 cezada yeter itiraz dedim ifade verdik gelmedi iptal jajajaja
İptal tabi 🤣

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,057
808
113
+2 verdi spn 1 dakika sonra wonnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...