- 9,979
- 11,152
- 113
Çok mantıksız bu şekilde oynamak bence. Ama para kendisinin bir şey diyemiyoruzGeçen aynı konu sahibi arkadaşımız 1.20 oradan 75.000 kaybetti![]()
Çok mantıksız bu şekilde oynamak bence. Ama para kendisinin bir şey diyemiyoruzGeçen aynı konu sahibi arkadaşımız 1.20 oradan 75.000 kaybetti![]()
gerek yok psikolojisini anlıyorum empati yaparım dostNiye açıklama yapıyorsun kanka sanane yazsana direk sana mı soracam desene
hocam garantiydi 2.5 kağıt neden almayım dedim ben de kötü mü etmişimÇok mantıksız bu şekilde oynamak bence. Ama para kendisinin bir şey diyemiyoruz![]()
Buyuklerimin bir sözü vardır. Mal sahibinden kuvvetli kimse olmaz diye. Herkesin kendi parası. Bende 1 sene evvel 100₺ ye 135k kazanmıştım. Şans meselesiÇok mantıksız bu şekilde oynamak bence. Ama para kendisinin bir şey diyemiyoruz![]()
İyi etmişsin DM bekliyorum 😂hocam garantiydi 2.5 kağıt neden almayım dedim ben de kötü mü etmişim![]()
Neler dönüyor yeri geliyor. Uğursuz şikeli maçlara denk gelme de.hocam garantiydi 2.5 kağıt neden almayım dedim ben de kötü mü etmişim![]()
swig hocam diyorsa doğrudurBuyuklerimin bir sözü vardır. Mal sahibinden kuvvetli kimse olmaz diye. Herkesin kendi parası. Bende 1 sene evvel 100₺ ye 135k kazanmıştım. Şans meselesi![]()
Garanti diye bir şey yok malesef dost kumar bu. Şansın daim olsunhocam garantiydi 2.5 kağıt neden almayım dedim ben de kötü mü etmişim![]()
haklısın her derede yüzülmez dostNeler dönüyor yeri geliyor. Uğursuz şikeli maçlara denk gelme de.
bazen vardır dost bazen yokturGaranti diye bir şey yok malesef dost kumar bu. Şansın daim olsun
eyvallah hocamcımGaranti diye bir şey yok malesef dost kumar bu. Şansın daim olsun
Şiir gibi kupondu be
Yanmış ortalık valla 😂Şiir gibi kupondu be
O zamanlar güzel paraymış
Tebrikler dost daim olsun.
Bol şanslar kanka
Kazancın daim olsun reis