Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / Lakers Şirinceliği 1.15 Oran İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
72234
Kupon Oranı
1.15

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
@GOKAYBET inşallah simplaganodor degildirsin beni çok pis dolandırdı mobil ödemede eğer o isen varya neyse değilsindir 500-1000 e dolandırıcılık yapan şimdi 3 gün sonra 50-100 k basmaz kupona herwlde yada benim gibi 100 tanesini dolandırsa basabilir yoksa senmisinla doğru söyle
O adama dolandırıcı denildiği gün forumda roll konusu açtı aktif aktif takiliyordu.onun sahtekar olduğu etkinlik açıp ödül aticam deyip atmamasindan belliydi zaten hayatı yalan pustun

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
O adama dolandırıcı denildiği gün forumda roll konusu açtı aktif aktif takiliyordu.onun sahtekar olduğu etkinlik açıp ödül aticam deyip atmamasindan belliydi zaten hayatı yalan pustun
Her konusu aynı idi 2 ay önce takip edenlere dedim bunun konusunu takıp edenib kendisine sayfısı yoktur dedim hepsi beni linçledi kimse inanmadı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Her konusu aynı idi 2 ay önce takip edenlere dedim bunun konusunu takıp edenib kendisine sayfısı yoktur dedim hepsi beni linçledi kimse inanmadı
Ben hep yazdım bro milletin gözüne soktum yazdiklarimi yinede takip ettiler onlara mustahakti.hatta forumun bazı üyeleri ona destek çıkmıştı ben bunları yazarken hatta beni karşısına aldı o adam için ve arkadaşlığımız bitti o adam kimdirki boşun teki olan bizim arkadaşlığa oldu.demek hayırlısı buymus

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ben hep yazdım bro milletin gözüne soktum yazdiklarimi yinede takip ettiler onlara mustahakti.hatta forumun bazı üyeleri ona destek çıkmıştı ben bunları yazarken hatta beni karşısına aldı o adam için ve arkadaşlığımız bitti o adam kimdirki boşun teki olan bizim arkadaşlığa oldu.demek hayırlısı buymus
Bende çok uyardım valla

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,597
2,867
113
@GOKAYBET inşallah simplaganodor degildirsin beni çok pis dolandırdı mobil ödemede eğer o isen varya neyse değilsindir 500-1000 e dolandırıcılık yapan şimdi 3 gün sonra 50-100 k basmaz kupona herwlde yada benim gibi 100 tanesini dolandırsa basabilir yoksa senmisinla doğru söyle
Bro boş yapmayalım cidden tahammülüm yok

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,597
2,867
113
Şu musun bu musun muhabbeti ne beyler çocuk musunuz siz ya o bahsettiğiniz adamın a.s...m tamam mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...