- 5,558
- 2,858
- 113
Eyvallah bro ne mutluSen iyi takip ediyorsun dost takipteyim seni anlıyorsun tenisten
Eyvallah bro ne mutluSen iyi takip ediyorsun dost takipteyim seni anlıyorsun tenisten
Bence strese degmez sen bilirsinMaçı alacak 1.33 oran değer mi beyler münakaşa yapalim
Eyvallah broTebrikler reis 👍 🙂
all inmi girceksinMaçı alacak 1.33 oran değer mi beyler münakaşa yapalim
Dost bence alır gibime geliyor geriden geldiği çoğu maçı almış ama yinede kendi bildigini yapMaçı alacak 1.33 oran değer mi beyler münakaşa yapalim
21 girsekall inmi girceksin
Girme o topa beni dinlersen güzel abim . Ama sen bilirsin . Kararına saygı duyar ve yine yanındayız.Maçı alacak 1.33 oran değer mi beyler münakaşa yapalim
boyle devam ederse cok rahat gelir21 girsek
Girmeyeceğim geleceğine eminim nerdeyse ama risk oranı karşılamıyor dostGirme o topa beni dinlersen güzel abim . Ama sen bilirsin . Kararına saygı duyar ve yine yanındayız.
İçinden girmek geçiyorsa gir yok kararsızım moddaysan reis girme benceboyle devam ederse cok rahat gelir
Bakıyorum reisBeyler ikasta roll yapalım diyorum rahatsızım biraz uyuyamiyorum ikas Spor hoşgeldinle roll yapalım diyorum tenis geçerli mi öğrenebilir misiniz geçerliyse bu ekiple çevrimi tamamlarsak herkese roll bakiyesi atalim
Zahmet etme baktım futbol basket diyorBakıyorum reis
Futbol basket aynenZahmet etme baktım futbol basket diyor