- 33,544
- 9,020
- 113
Wooon
dedikbrooklyn 22-25 arası atar max
Ferdi olsa olsa patlıcandırFerdi candır can 😀😀
bilmiyorum bana güzel niyetli gelmedi fatih hocam çünkü ben öfkeli davrandığımı düşünmüyorumHacı adam kötü bişey dememiş ki. Öfkeyle hareket etmemen konusunda tavsiye vermiş sadece eğer yanlış görmediysem. Tabi sen bilirsin gene de ama sana efendice konuşan insanlara ters yapma bence
Bitki çayı sevmem ben Gokayim. Bu saatte gitmez birde. Birilerine sarmadan rahat yatamıyorum huyum kurusun.JHDJJHHJSHJDSJHDSHJSDHJ abi sarma bana hadi iç bitki çayını yat 45 dkda 4 sözcüğü zor yazdın
Nasıl çağrayım gel pisi pisi mi diyeyimabla gözünü seveyim ne anlatıyon be se le na se le na diye butragueno cagrılır yapma
Mor ampul patlıcanım gireceğim sana birazdanFerdi olsa olsa patlıcandır
Hak edene verin cevabinizi herkes ayni degerde forum bazindaO kadar çok boş adam var ki dışarıda selam vermezsin. Adamlar yıllar önce üye olmuş buranın agası gibi geziyorlar
eyvallah abi hayırlı gecelerin olsun bakalım yine de bitki çayı işini düşün sen.Bitki çayı sevmem ben Gokayim. Bu saatte gitmez birde. Birilerine sarmadan rahat yatamıyorum huyum kurusun.
papatya çayı işlemez bizeeyvallah abi hayırlı gecelerin olsun bakalım yine de bitki çayı işini düşün sen.
OhMor ampul patlıcanım gireceğim sana birazdan
Sen yanlış anlamışsın dost 44 adamdirbilmiyorum bana güzel niyetli gelmedi fatih hocam çünkü ben öfkeli davrandığımı düşünmüyorum
EL PATRON!papatya çayı işlemez bize
Sinir yok dost bende sakinim emin ol sadece biraz gevezelik var. Dedim ya huy işte. Senin de gecen güzel olsuneyvallah abi hayırlı gecelerin olsun bakalım yine de bitki çayı işini düşün sen.
İyi geceler.Sinir yok dost bende sakinim emin ol sadece biraz gevezelik var. Dedim ya huy işte. Senin de gecen güzel olsun