Yaz knk yeni dm@Passion90 dostum DM bakar misin
Bir tane bile ödenen yok 4 saattir boşu boşuna riske girmebilemedim ki ikamet riskine girmeli miyiz?
girme riske seni düşünduruyorsa ben girerim ama.kayit olamadım aksi iş mail gelmiyorbilemedim ki ikamet riskine girmeli miyiz?
bana da yarım saat 40 dakika sonra geldigirme riske seni düşünduruyorsa ben girerim ama.kayit olamadım aksi iş mail gelmiyor
anladım, bekleyelim bakalımbana da yarım saat 40 dakika sonra geldi
Milletin dataları telegram sayfalarında geziyor sizi fena öperler diyorsun. E devletten üstüne şirket kurulamaz seçeneğini kapat gerisi bi cacık olmazBakiye sildik diyoz hayla belge atıyorlar sizi fena öperler birgun
Kankam adamlar yurt dışı taşımacılık sistemine seni kargocu gibi gösteriyorlarmış kişisel bilgilerin ile bizim arkadaşa kağıt gelmiş eve Xxx.ekspres ile taşıdığınız kargo nedeni ile mahkeme kağıdı..Milletin dataları telegram sayfalarında geziyor sizi fena öperler diyorsun. E devletten üstüne şirket kurulamaz seçeneğini kapat gerisi bi cacık olmaz
Her türlü sıkıntı ya ..Kankam adamlar yurt dışı taşımacılık sistemine seni kargocu gibi gösteriyorlarmış kişisel bilgilerin ile bizim arkadaşa kağıt gelmiş eve Xxx.ekspres ile taşıdığınız kargo nedeni ile mahkeme kağıdı..
Olum mal mısın sen kimse ödeme almıyor herkes şikayet ediyor görmüyor musun hala üye olamıyorum diyorsun zorla mı dolandırılmak istiyorsunÜye olamıyorum ben kod gelmiyor e-posta neden bilen var mı
Anlamaz bunlar sjsjsKankam adamlar yurt dışı taşımacılık sistemine seni kargocu gibi gösteriyorlarmış kişisel bilgilerin ile bizim arkadaşa kağıt gelmiş eve Xxx.ekspres ile taşıdığınız kargo nedeni ile mahkeme kağıdı..
Çok film izlemeyinKankam adamlar yurt dışı taşımacılık sistemine seni kargocu gibi gösteriyorlarmış kişisel bilgilerin ile bizim arkadaşa kağıt gelmiş eve Xxx.ekspres ile taşıdığınız kargo nedeni ile mahkeme kağıdı..
Amaçları belli bunların belge gonderenlere geçmiş olsunİkamet sıkıntı çıkarmaz mı ya