- 2,207
- 1,116
- 113
Niye sildi belgeni mi reddetti?Bakiyemi sildi göndermiyorlar konuyu kapatın belge yuklemeyin çakal oglu çakallar ya okadar uğraştık
Niye sildi belgeni mi reddetti?Bakiyemi sildi göndermiyorlar konuyu kapatın belge yuklemeyin çakal oglu çakallar ya okadar uğraştık
Kod yeri nerdedirNiye sildi belgeni mi reddetti?
Kod yeri nerdedirBenimde sildiler bakiyemi canlı destek kalabalık anlamadm bi bok
Belgelerin onaylandıktan sonra mı sildilerBenimde sildiler bakiyemi canlı destek kalabalık anlamadm bi bok
Kontrol paneli yazan kısma tikliyosun orda promo kod yeri var ama sildiler bakiyemi canlıda sıra bekliyorumKod yeri nerdedir
Evet canlıya bağlanıyorum sıra var simdiBelgelerin onaylandıktan sonra mı sildiler
Saat kaçta belge göndermiştinEvet canlıya bağlanıyorum sıra var simdi
Sebep neymiş sor bi bakalımEvet canlıya bağlanıyorum sıra var simdi
Kral sağda profile tıkla kontrol paneli var ona bas az aşağıya in ordaKod yeri nerdedir
40 dakika önce göndermistim dostSaat kaçta belge göndermiştin
Soracam dost sıra bekliyorumSebep neymiş sor bi bakalım
İkamet de gönderdiniz mi ?40 dakika önce göndermistim dost
Hepsini gondermistimde işte sildiler bakiyemi canlıda şimdi diyorki Multi hesab kazanciniz silinmiştir diyor ama yemin ederim Multi açmadım açsam şuanda dedim burdaİkamet de gönderdiniz mi ?
İkamet sıkıntı çıkarmaz mı yaHepsini gondermistimde işte sildiler bakiyemi canlıda şimdi diyorki Multi hesab kazanciniz silinmiştir diyor ama yemin ederim Multi açmadım açsam şuanda dedim burda