- 2,206
- 1,116
- 113
Hayır kapalıVPN acik mi üye oldun kardeşim
Hayır kapalıVPN acik mi üye oldun kardeşim
48 saat bekleyeceksin sonra gönderebilirsin global kullan,trust wallet koy araya sorun yaşarsın türk borsalarında haberin olsun.
kendi hesabıma alıyorum yaz yeterliDostlar trc 20 ile çekim yaptım binance beyan doldur diyor ne yazıcam oraya gelen para kimden geldi gibi şeyler yazıyor detaylı anlatabilir misiniz
Açıklamaya yatırımdan doğan kazanç yaz 2,3 dk ya para geçiyor parayı dönüştür çek.Dostlar trc 20 ile çekim yaptım binance beyan doldur diyor ne yazıcam oraya gelen para kimden geldi gibi şeyler yazıyor detaylı anlatabilir misiniz
Belge doğrulaması var nasıl çekiyorsunbig bass bonanzada kullandim 5 tl betten
1175 oldu direk
cekim verdim 1000 tl cripto
gelirse haber ederim
Onunla alakası yok ki o sitenin dil seçimiBeyler adresin sonunda en yazıyor onu TR olarak değiştirip deneyin bir bakalım
Üye olunuyor mu sor bakimuye olurken promosyon kodu alanina girmeniz gerekiyor
Parayı çektin mi sen dostum çekim verdim demiştin en sonuye olurken promosyon kodu alanina girmeniz gerekiyor
Trust walet zaten bu48 saat bekleyeceksin sonra gönderebilirsin global kullan,trust wallet koy araya sorun yaşarsın türk borsalarında haberin olsun.
Onu bilemiyorum valla var bir sorun geçen @Enişte olmuştu halletimi bilmiyorum.Trust walet zaten bu