Belgeler ne kadar sürede onaylandı kardeşimValla yalan olmasın canlı destek ile az önce konuştum kod 25 bin kişilik mis yatırım şartı yokmuş benim belgeler şimdi onaylandı çekim talebi verdim bakalim
Belgeler ne kadar sürede onaylandı kardeşim
[/QU18 saat
Bana mı dedin onaylanmasa çekim bölümü acilmiyoKardeşim daha belgelerin onaylanmamıś ki 😂😜
Belgeleri yükleyince açılıyor çekim bölümü kardeşim onaylanmayla alakası yok onunBana mı dedin onaylanmasa çekim bölümü acilmiyo
Belgeleri yükleyince acilmiyo kardeşim onaylaninca aciliyo öyle olsa 18 saattir baktım onay bekleniyor yaziyodu çekim denedim olmuyodu 2 saat önce baktım acilmisBelgeleri yükleyince açılıyor çekim bölümü kardeşim onaylanmayla alakası yok onun
Ozaman inşallah dediğin gibi olur kardeşim hangi yöntemle çekim verdin bide çekim gelirse haber eder misin burada bilmeden bekleyenler de var bilgi verirsen memnun kalırızBelgeleri yükleyince acilmiyo kardeşim onaylaninca aciliyo öyle olsa 18 saattir baktım onay bekleniyor yaziyodu çekim denedim olmuyodu 2 saat önce baktım acilmis
Buda kanitOzaman inşallah dediğin gibi olur kardeşim hangi yöntemle çekim verdin bide çekim gelirse haber eder misin burada bilmeden bekleyenler de var bilgi verirsen memnun kalırız
Gelirse söylerim tabikiOzaman inşallah dediğin gibi olur kardeşim hangi yöntemle çekim verdin bide çekim gelirse haber eder misin burada bilmeden bekleyenler de var bilgi verirsen memnun kalırız
Şimdiden bol kazançlar sağolGelirse söylerim tabiki
Sanmıyorum ki gelsin bekliyoruz gelirse buda 18 saati bulurOzaman inşallah dediğin gibi olur kardeşim hangi yöntemle çekim verdin bide çekim gelirse haber eder misin burada bilmeden bekleyenler de var bilgi verirsen memnun kalırız
Ödeme gelince yazar mısın ona göre bakalım bizdeSanmıyorum ki gelsin bekliyoruz gelirse buda 18 saati bulur
Tamamdır yazarimÖdeme gelince yazar mısın ona göre bakalım bizde
Sağol bakalım daha tık yokŞimdiden bol kazançlar sağol
Dost ödemez o şerefsizlerSağol bakalım daha tık yok