Benimki yokki be kardesim.ebemizinkini tersten gorduk 6 aydir yaprak kimildamiyor hic sans yok bonus falan varmi diye girsim foruma senin kuponu gordumndedim takipleyelim adami o basmaya cesaret ettiyse bizede desteklemek duser.valla bende bu paralar olsada bu sekil basamam buyuk ihtimalle.sansin bol ola.tek maça 750k basıp kaybetmiştim başkan o zaman para da paraydı. kasamı ayarlarım sonra korkusuzca hissiyata göre oynarım tarz meselesi yani senin ki daha sağlıklı boşver
Gelir bence bu kanka. Açıldı takımlarSon dk kotu gecti ama umut var ilk 5 dk cok kotuydu durumlr 3.per heyecanli geder,ben cay icem mac baslayana kdr
Adam tek maca 750k basdim kaybettim diyor la.ben nbade tekli 3 k bastim kaybettim 2 gun uyuyamadim dunyan karardi adam 750 bastim hissiyat diyor kafayi yedirtcek banatek maça 750k basıp kaybetmiştim başkan o zaman para da paraydı. kasamı ayarlarım sonra korkusuzca hissiyata göre oynarım tarz meselesi yani senin ki daha sağlıklı boşver
Korkucak bizey yok bro.baksana adam cerez parasi basar gibu basmis relax adam ama ben relax olamiyorim 250k nasil bi paraGelir bence bu kanka. Açıldı takımlar
Dayı biz 100 liralık kupondan devam 🤣Korkucak bizey yok bro.baksana adam cerez parasi basar gibu basmis relax adam ama ben relax olamiyorim 250k nasil bi para
Sonuçta 110 k kanka. Çerez de olsa Adama gelsin. Mutluluk verir 😀Korkucak bizey yok bro.baksana adam cerez parasi basar gibu basmis relax adam ama ben relax olamiyorim 250k nasil bi para
Adam zenginmis awk ona göre cerezmis evet.yani benim 100 lira basmamla bu adamın bu parayı basması aynı şey.allah bilir erinip kayıp bonusu bile almiyordur 😁Sonuçta 110 k kanka. Çerez de olsa Adama gelsin. Mutluluk verir 😀
Hiç belli olmaz dayı1dk boş kötü oldu bu is