Hangi site kanka. Ödeme de sıkıntı yapmaz dim
Hangi site kanka. Ödeme de sıkıntı yapmaz dim
Bunlar gelir inşallah kanka. 190 sınır gibi3 sitede daha var bi tane daha giricektim. 183ten site domain değişiyomuş![]()
O canlandi mac barem 179a kdr dusmusdu ama suan 190 falandir devrede bakariz bareme 3. Per belli olur ak koyun kara koyun.simdi tutsa 250k alcan dimi?3 sitede daha var bi tane daha giricektim. 183ten site domain değişiyomuş![]()
yapmaz herhalde 7-8 ay önce 2 günde totalde 1milyon üstü çekim yapmıştım ödemiştiHangi site kanka. Ödeme de sıkıntı yapmaz dim
O zaman sağlam site kanka. Hadi getireceğiz 191 üstünüyapmaz herhalde 7-8 ay önce 2 günde totalde 1milyon üstü çekim yapmıştım ödemişti
Yaw senin gibi oynayan insanlari real hayatta tanimayi cok isterim ne is yapiyorsunuz ne kazaniyorsunuzda 110k bajis yapiyorsunuz aklim almiyoryapmaz herhalde 7-8 ay önce 2 günde totalde 1milyon üstü çekim yapmıştım ödemişti
AçıldilarDevrede 90 olsalar iyidir dedim ama 95 gecilir gibu 100 olsalar sarismam
Boş gecmiyorlar kanka ondanBarem 194 oldu ya la 3 dkda 15 barem yukseldi
tek maça 750k basıp kaybetmiştim başkan o zaman para da paraydı. kasamı ayarlarım sonra korkusuzca hissiyata göre oynarım tarz meselesi yani senin ki daha sağlıklı boşverYaw senin gibi oynayan insanlari real hayatta tanimayi cok isterim ne is yapiyorsunuz ne kazaniyorsunuzda 110k bajis yapiyorsunuz aklim almiyor
Valla helal olsun 750 ktek maça 750k basıp kaybetmiştim başkan o zaman para da paraydı. kasamı ayarlarım sonra korkusuzca hissiyata göre oynarım tarz meselesi yani senin ki daha sağlıklı boşver