- 19,896
- 8,443
- 113
Sende yazTebrikler halil kesene bereket metin
Sende yazTebrikler halil kesene bereket metin
Son katılım 10 kişi16 begenen var eksik mi liste
Eywallah kardeşimSende yaz
Bak ne dedim.hayatta çıkmaz bana 🤣Afiyet olsun agalar güle güle harcayın.
Onemli degil. Kalabalik etmemis olduk. Gecerken bi ugramistim. Iyi sabahlar herkeseSon katılım 10 kişi
Banada çıkmıyor bende alıştım artık beğeni atıp geçiyorum 😂Bak ne dedim.hayatta çıkmaz bana 🤣
İyi sabahlar kardeşimOnemli degil. Kalabalik etmemis olduk. Gecerken bi ugramistim. Iyi sabahlar herkese
Betturkey kodları uzak dursun aman aman@drogba6
Bizdeki öyle bir fakirlik ki kankam 100₺ yatırıp 250 bile çekemez haldeyiz 😂 ben siteden çekerim kendi hesabıma diyen varsa alsın kullansın boşa gitmesin
HaklısınBetturkey kodları uzak dursun aman aman
Kaç kere bakiye sildi onlar daha da almıyorum kod modHaklısın
Zaten yatırım isteyen sitelerin hepsi son işlem etkinlik diye sikip ana parayı bırakıyorlar dümen tezgâh ne ararsan var 50₺ vermiş 750₺ yap 250 çek diye onada 100₺ şart koymuş yatırsan ana paranı bırakacaklar aç kalan sitelerin işiKaç kere bakiye sildi onlar daha da almıyorum kod mod
Aynen öyleZaten yatırım isteyen sitelerin hepsi son işlem etkinlik diye sikip ana parayı bırakıyorlar dümen tezgâh ne ararsan var 50₺ vermiş 750₺ yap 250 çek diye onada 100₺ şart koymuş yatırsan ana paranı bırakacaklar aç kalan sitelerin işi
Ben!Sende yaz
Niye bre kardeş bankamatikten yatır 100 ü@drogba6
Bizdeki öyle bir fakirlik ki kankam 100₺ yatırıp 250 bile çekemez haldeyiz 😂 ben siteden çekerim kendi hesabıma diyen varsa alsın kullansın boşa gitmesin
Bol şansSet bitene kadar beğeniler den çekilsin Adminovic