http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gıb Tebligat Bildirimi

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,687
2,916
113
Borc bireyseldir senjn borcun ailenden alamazlar. Bu bir. Ikincisi ev haczi esya haczi kaldirildi. Adliye ye gidecrksin tebligat eline gectigi tarihten itibaren 7 gun icinde Mal beyaninda buluncaksin. Ya da e devlet uzerindne Mal bildirim formu
O sms teki linke basıp giriş sağladım, mal beyanlarımı doldurdum bi aylık kazancımı sordu hem de ödemeyi ne zaman nasıl yapıcağımı. Onları doldurup gönderdim. Şimdi ne olucak peki? Bu mal beyanı ne işe yariyor ki

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,269
1,198
113
Bugün babMa da gelmiş nedir bu acaba

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,262
18,093
113
O sms teki linke basıp giriş sağladım, mal beyanlarımı doldurdum bi aylık kazancımı sordu hem de ödemeyi ne zaman nasıl yapıcağımı. Onları doldurup gönderdim. Şimdi ne olucak peki? Bu mal beyanı ne işe yariyor ki
Uzerine kayitli tasinir ya da tasinmaz Mal varsa onlara tedbir konulur satis yapamazsin. Ama Uzerine birsey yoksa hicbisey olmaz. Maasina da vergi borcu yuzunden haciz gelmez. Sadece borcun a faiz gelir

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,262
18,093
113
Mal beyanı ni sakin yalan yanlis doldurma eğer arastirilip yazmadigin bir Malin yuzunden hapis cezasi bile var yalan Mal beyanı suctur. Mal beyanı doldurma ne işe yarar onu soyliyim. Borcum borctur ama odeyecek gucum yoktur demektir uzerindne Mal yok ise. Bir nevi kendini garanti ye almaktir.

Majeste01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
16
18
Mal beyanı ni sakin yalan yanlis doldurma eğer arastirilip yazmadigin bir Malin yuzunden hapis cezasi bile var yalan Mal beyanı suctur. Mal beyanı doldurma ne işe yarar onu soyliyim. Borcum borctur ama odeyecek gucum yoktur demektir uzerindne Mal yok ise. Bir nevi kendini garanti ye almaktir.
Başkan Türkcell borcu içinde geçerli mi bu nasıl yapıyoruz

Majeste01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
16
18
Yardımcı olırmusun özelden

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Hiç BirSey olmaz Dostum oyle hapıs falan Yazanları Salla gitsin Avukat seni illaki Arıyacaktır yada sen onların yanına gidip durumunu anlat.. ama bu ikamet olayını evdekılerın yanından aldır sana tavsiyem

Majeste01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
16
18
Hiç BirSey olmaz Dostum oyle hapıs falan Yazanları Salla gitsin Avukat seni illaki Arıyacaktır yada sen onların yanına gidip durumunu anlat.. ama bu ikamet olayını evdekılerın yanından aldır sana tavsiyem
Aldıramaz ki o nasıl oalacak

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,262
18,093
113
Yanlis Mal beyanı ver de hapis cezasi VArmi yok mu gorur sun

hakan8080

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
455
166
43
kulaktan dolma bilgilere inanma.. eve haciz gelir eğer ki mal beyanında bulunmazsan.. haciz gelse bile eğerki 2 tv varsa 1 ini alırlar.. günlük yaşam tarzını etkileyecek eşyalara dokunmazlar dokunamazlat ama almaya çalışıyolar.. orada iş sende bitiyo kanun maddesini ezberle bi kopyasını yanına al. dur ben yarın büroya geçince sana bi kopyasını yollayım.. hapise gelirsek eğerki ödemedin hacize geldiler biley alamadılar o zaman kork işte. günlük hesaplama devrege girer 11 tl veya 17 tl den borçtopalamını bu rakama bölünür kaç gün çıkarsa açık ceza evinde çekersin cezanı arkadaşım.. ama bu ceza bu borcu ödemeyeceğin anlamına gelmez..

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Yanlis Mal beyanı ver de hapis cezasi VArmi yok mu gorur sun
Dostum yanlıs anlama oyle yanlıs mal beanı gorursun falan Benım dosyalarımı gorsen azın kulaklarına varır oyuzden suan cezaevine almıyorlar bıle para cezalarından adamıda tırıbe sokma ıstersen

aliyya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
541
135
43
İmzalı birşey vermediysen hicbirsey olmaz borç senin ailenden alamazlar ailenle kaliyosan ikameti değiştir hemen