- 1,001
- 312
- 83
Getir depo da çalışanınız var mı daha önce başlayalı 2 hafta oldu ama her depo aynı mı bilmiyorum depo da 2 kişiyiz işler yetişmiyor çok fazla yapılacak iş var mola yapılmıyor
Calışma evde kod takip et.daha çok kazanirsinGetir depo da çalışanınız var mı daha önce başlayalı 2 hafta oldu ama her depo aynı mı bilmiyorum depo da 2 kişiyiz işler yetişmiyor çok fazla yapılacak iş var mola yapılmıyor
Arkaşım tek kalmış 2 kişi işi bırakınca bırakırsam tek kalacak eleman bulmada sorun yaşıyorlarmış mecbur biraz dururum ama 1 ayı geçmezişi bırak dost
Kuryelerde cabası Türkçe bile bilmiyor cahil adam palet açıyorum ürün yerleştiriyorum o ara fırın ürünleri pişiriyorum sipariş durmuyor zaten zamanla yarışıp siparişi hazırlıyorum adam dondurmayı benden istiyor en son 😂Calışma evde kod takip et.daha çok kazanirsin
Küçük depo çalıştığım yer minimum kaç depocu olması gerekiyor 2kişi imkansız yani bu iş içinGetir depom vardı daha önce neyi merak ediyorsun açıklayayım sana
Öylem zaten bende 6 kurye vardı 2 depo çalışanı paket hazırlıyorlardı düzen onlardan sorumluydu hiç böyle ağır iş diye şikayet almadım sen tam olarak be yapıyorsunKüçük depo çalıştığım yer minimum kaç depocu olması gerekiyor 2kişi imkansız yani bu iş için
Fırına bakıyorum,sipariş hazırlıyorum, palet gelince çekiyoruz ürünleri yerleştiriyorum temizlik yaptık bugün mesela her işi yapıyoruz bende terminal hesabı yok ama başkasınınkini veriyorlar bazı STK ürünleri satıştan çıkardım belli bir iş tanımı yok yani kısacasıÖylem zaten bende 6 kurye vardı 2 depo çalışanı paket hazırlıyorlardı düzen onlardan sorumluydu hiç böyle ağır iş diye şikayet almadım sen tam olarak be yapıyorsun
Allah kolaylık versin maaş nedirFırına bakıyorum,sipariş hazırlıyorum, palet gelince çekiyoruz ürünleri yerleştiriyorum temizlik yaptık bugün mesela her işi yapıyoruz bende terminal hesabı yok ama başkasınınkini veriyorlar bazı STK ürünleri satıştan çıkardım belli bir iş tanımı yok yani kısacası
Arkadaşım için katlanıyorum.Bu işin sadece fiziksel zorluğu yok beyini daha çok yoruyor.Önce ki çalışanlar ürünleri öyle bir yerleştirmiş ki hepsi bir yerde bulana kadar canım çıkıyor.Çalışabileceğin en rezil işlerden biri kardeşim elbette her işin zor yanı vardır ama bu işin sorunu iyi hiç bir yanı yok geçmiş olsun Allah kurtarsın
Mesai hariç 28 dediAllah kolaylık versin maaş nedir
Yada milleti dolandırabilir koddan daha çok kazanacağı garanti amqCalışma evde kod takip et.daha çok kazanirsin
Türkiye ve Amerika dışında tutmaz böyle uygulamalar sipariş hiç durmuyor bazende uygulama ibneliğine bekletip üst üste atıyor siparişiBen 2 sene önce 1.5 milyonlukla getir deposu açtım başvuru sonrası 2 ay bekledim param değer kaybetti dedim hayırlısı vardır 6. Ayda ana parayı geri kazandım geri kalan 1.5 senede çok güzel para kazandım çalışanlarımın özel sağlık sigortasına kadar yaptım genç gieşimci kredisi kullandım geçen ay depoyu da güzel bir paraya sattım inan ben bile çekememeye başladım artık insan hizmeti zor iş git bok temizle daha iyi kuryeler özellikle insan sevmez oldu 😂
Mesajı sildim çok da ifşa olmayalım sen bilgilen diye yardımcı olmak istedimTürkiye ve Amerika dışında tutmaz böyle uygulamalar sipariş hiç durmuyor bazende uygulama ibneliğine bekletip üst üste atıyor siparişi
Teşekkür ederim sağolasınMesajı sildim çok da ifşa olmayalım sen bilgilen diye yardımcı olmak istedim![]()
Onu herkes yapamaz .dolandırıcılar insafsız,gaddar,arsız ve cin olur herkes böyle olamaz.Yada milleti dolandırabilir koddan daha çok kazanacağı garanti amq
Hemen bırak işi çalışılacak yer değilGetir depo da çalışanınız var mı daha önce başlayalı 2 hafta oldu ama her depo aynı mı bilmiyorum depo da 2 kişiyiz işler yetişmiyor çok fazla yapılacak iş var mola yapılmıyor