2 Şub 2024 #41 Y yawuz123 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 669 163 43 ertunc88' Alıntı: topçuların bir suçu yok dostum bu arada adamlar son saniyeye kadar atak düşündü realde 2.0 defansta top yapabilirdi tamamen hakemin olayı bu maç Genişletmek için tıkla ... Sanırım Rodrigo nun kaleci yerdeyken üstüne vurdugun topu görmedin Normalde onu kaçıracak bir topcu mu ?
ertunc88' Alıntı: topçuların bir suçu yok dostum bu arada adamlar son saniyeye kadar atak düşündü realde 2.0 defansta top yapabilirdi tamamen hakemin olayı bu maç Genişletmek için tıkla ... Sanırım Rodrigo nun kaleci yerdeyken üstüne vurdugun topu görmedin Normalde onu kaçıracak bir topcu mu ?
2 Şub 2024 #42 lntlikuponcu96 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,105 836 113 Kırmızı kart olur
2 Şub 2024 #43 E ertunc88 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,586 2,601 113 yawuz123' Alıntı: Sanırım Rodrigo nun kaleci yerdeyken üstüne vurdugun topu görmedin Normalde onu kaçıracak bir topcu mu ? Genişletmek için tıkla ... slot çeviriyordum dostumda 2 tane net pozisyon gördüm vini dengesini kaybetti orda normaldi başta bende vay ayağına dedim bide mayoralın direkten döneni gördüm
yawuz123' Alıntı: Sanırım Rodrigo nun kaleci yerdeyken üstüne vurdugun topu görmedin Normalde onu kaçıracak bir topcu mu ? Genişletmek için tıkla ... slot çeviriyordum dostumda 2 tane net pozisyon gördüm vini dengesini kaybetti orda normaldi başta bende vay ayağına dedim bide mayoralın direkten döneni gördüm
2 Şub 2024 #44 Kaneko55 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,847 4,977 113 makina123' Alıntı: hayır birader benle sidik yarıştırma kaç senedir melbetteyim 60tan sonra olası hava durumu oyunun oynanabilirliğini kaybettiriyorsa x altyapısı iade yapmaz ama iddaa 1 gün sonra hala oynanmazsa 1 oran sayar. Az bilgilen Genişletmek için tıkla ... Tmm hacı doğrudur hiç 1xbetten oynamdım bilmediğimden soryy👍
makina123' Alıntı: hayır birader benle sidik yarıştırma kaç senedir melbetteyim 60tan sonra olası hava durumu oyunun oynanabilirliğini kaybettiriyorsa x altyapısı iade yapmaz ama iddaa 1 gün sonra hala oynanmazsa 1 oran sayar. Az bilgilen Genişletmek için tıkla ... Tmm hacı doğrudur hiç 1xbetten oynamdım bilmediğimden soryy👍