Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gereksiz Polis Şiddeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Biz haketmistik durmadik bide motorlarini devirdik kaçarken uygulamada kasimpasada zaten onlar bizi almasaydi şu an oluyduk karşı taraf karakola gelip siz dua edin sizi polisler aldı dedi polislerin içinde Allah korumuş yine
Ayni boyle olmuştu olay 4 polis bzimkiler 2 kişi bizinkilere biri vuruyo sonrasi 4 poliside pert ettiler korakola kaçtı polisler malle karıştı ee herkese yapilamiyo o gezi parki olaylarinda toma calan adamlara bulaşırsan bidaha karakoldan cikamzsin sokak arasi kimsede yok zaten diye cocugu pert etmişler bizim orda olucak ahhh

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Neden yalan konuşayım sana kardeş?şimdi dayımla konustum eksik yerleride konuda yazdım.sen hiç polisten kaçan ehliyetsiz sürücü duymadın mi?olayın içinde ne olabilirdi polis böyle vurur?bu video eksikmis dvminda ayağa kaldırıp dövmeye evm etmişler.senin dediğin şekilde olsa diyelim polis haklı olurdu o zaman neden ilçe emniyet müdürü barışmak için cagirsin?
Yenge iyi demiş senin çocuğunu dovseler barisirmisin diye helal olsun asla geri cekilmesinler

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,074
58,220
113
Öylede polis dediğin sokak serserisi gibi tekme tokat dalamaz insanlara kaç kişi oluyorlar zaten zorluk cikariyorsa yatırır yere ters kelepcesini yapar goturur
Polisin ters kelepçe yada etkisiz hale getitmek gibi bı çabasi yokki adam linç etmeye çalışıyor baksana

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,540
16,217
113
Bu kemal korkut adam üniversitesi öğrencisi hiç bir suçu yok polis tarafından öldürüldü ve o polislere hiç bir şey de olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 761944
Sen olayı tamamen farklı yere çekmişsin. Bu çocuk bıçakla polislere saldırdı. Yani bu masum değildi vurulmayi haketti vurulmasa polis belki şehit olacaktı. Bu olay çok farklı. terör örgütünden suc kaydi olan adami bu konuyla nasıl kıyasladin

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,379
7,330
113
beter olsunlar garibana gelince güçleri yetiyor.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Ayni boyle olmuştu olay 4 polis bzimkiler 2 kişi bizinkilere biri vuruyo sonrasi 4 poliside pert ettiler korakola kaçtı polisler malle karıştı ee herkese yapilamiyo o gezi parki olaylarinda toma calan adamlara bulaşırsan bidaha karakoldan cikamzsin sokak arasi kimsede yok zaten diye cocugu pert etmişler bizim orda olucak ahhh
Kardeşim sen anlatiyosunda araçta Keles iki tane 14 lu çıktı adamlar terörist diye oldurseler bizi bugün yatmazlardi bizde karşılık verseydik büyük ihtimal herkes ölurdu aractaki gereksiz işler polis polisligini yapsın vatandaşta saygılı olsun ama o çocuğun burnu kırılmış tarra yedi o polis

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Asla vazgeçme daha dur icisleri bakanligida dava açacak o pusta polis teşkilatının adını kotulemekten

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,074
58,220
113
Aynen utanmazlar musterisiymis bide bilseydim dovmezdim onu demiş yok öyle emniyet müdürüne sokayım iki tokat sallardim polise
Valla bro ben ilk izlerim Han'ın izletti lan deirm o çocuk ne yapmıştı polis böyle vuruyor way anasını si... Polisi dedim video bitti çok sinirlendim bidaha izliycemdim hanım dediki bu kim biliyomusun kim derim yeğenim oldugunu söyledi.bilmiyoken bile çok kızmıştım bide yegenim olduğunu duydum kat kat sinirlendim.lan derdin neydide kaburgasini burnunu kırana kadar dovdun insanmisin sen

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Bu kemal korkut adam üniversitesi öğrencisi hiç bir suçu yok polis tarafından öldürüldü ve o polislere hiç bir şey de olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 761944
Bu olayı biliyorum dostum kendi bıçakla polisin üstüne yürüdü kaçarken polslerden biri sırtından vurdu onu yani erken vurulsaydı polisler icin nefsi müdafa sayılırdı sırtından vurulması polisi haksız duruma düşürdü

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,768
1,303
113
Sen olayı tamamen farklı yere çekmişsin. Bu çocuk bıçakla polislere saldırdı. Yani bu masum değildi vurulmayi haketti vurulmasa polis belki şehit olacaktı. Bu olay çok farklı. terör örgütünden suc kaydi olan adami bu konuyla nasıl kıyasladin
Beyler olay siyasete akiyo bence banlanmadan kimse kapatalım konuyu artık

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Polis kovulmuş oh olmuş bende motorcuyum bana denk gelse skerdim nefsi müdafaadan yırtardım bu ne cüret
Evet hemen yirtardin cezaevinde karı yapiyolar adamı yanlış anlama bu dusunceni deistir cinayetten yatanların çoğu öyle düşünüp cinayet işliyor sonucu ağırlaştırılmış müebbet oluyor

Erkan28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
158
36
28
Bu adamın amacı belli

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Neden yalan konuşayım sana kardeş?şimdi dayımla konustum eksik yerleride konuda yazdım.sen hiç polisten kaçan ehliyetsiz sürücü duymadın mi?olayın içinde ne olabilirdi polis böyle vurur?bu video eksikmis dvminda ayağa kaldırıp dövmeye evm etmişler.senin dediğin şekilde olsa diyelim polis haklı olurdu o zaman neden ilçe emniyet müdürü barışmak için cagirsin?
Est dostum sen olayı tam bilmiyorum dediginde bu yorumu yaptım yanlış anladın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...