- 5,658
- 3,410
- 113
Yıllarca ders kitaplarında,ansiklopedilerde okuduğumuz "BÜYÜK TAARRUZ" gerçekten muhteşem bir çalışma olmuş birebir ne yaşanmış,ne bitmiş hepsi var.
Bu GoruNtuler canlandirmami?Yıllarca ders kitaplarında,ansiklopedilerde okuduğumuz "BÜYÜK TAARRUZ" gerçekten muhteşem bir çalışma olmuş birebir ne yaşanmış,ne bitmiş hepsi var.
Eski görüntüleri renklendiriyorlarBu GoruNtuler canlandirmami?
Dostum 1918de kamerami vardı yaniEski görüntüleri renklendiriyorlar
Kamera 1918 den once de vardi hatta bazi ulkeler de sinemalar bile mevcuttuDostum 1918de kamerami vardı yani
O kdr eski oldugunu bilmiyordum cok ssdirdimKamera 1918 den once de vardi hatta bazi ulkeler de sinemalar bile mevcuttu
Aga bunu sormamış olDostum 1918de kamerami vardı yani
Biz o kdr tarih bilgisine sahip degiliz be kardes.maddiyat yoktu okuyadik.ortaokulu zor bitirdim.son senemde 57 gun devamsizlikla mezun etmisti beni mudurum duran cakmak allah razi .olsun yoksa o ortaokul terk olucaktik hem is hem okul zor gelmisti okuldan sogumustum zaten asiyordum okulu allah binlerce kez razi olsun o mudurdenAtatürk'ün harbiye gençlik fotoğraflarından yola çıkarak 1918 den çok önce de olduğu belli zaten kameranın Osmanlı'nın son dönemlerinde diye düşünebiliriz
Tarih bölümü öğrencisiyim bende doğal olarak merakta var tabiBiz o kdr tarih bilgisine sahip degiliz be kardes.maddiyat yoktu okuyadik.ortaokulu zor bitirdim.son senemde 57 gun devamsizlikla mezun etmisti beni mudurum duran cakmak allah razi .olsun yoksa o ortaokul terk olucaktik hem is hem okul zor gelmisti okuldan sogumustum zaten asiyordum okulu allah binlerce kez razi olsun o mudurden