http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gerçek Tarihi Arşiv Görüntülerle 26 Ağustos Büyük Taarruz'un Muhteşem Hikayesi

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113
Atatürk'ün harbiye gençlik fotoğraflarından yola çıkarak 1918 den çok önce de olduğu belli zaten kameranın Osmanlı'nın son dönemlerinde diye düşünebiliriz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,229
113
Atatürk'ün harbiye gençlik fotoğraflarından yola çıkarak 1918 den çok önce de olduğu belli zaten kameranın Osmanlı'nın son dönemlerinde diye düşünebiliriz
Biz o kdr tarih bilgisine sahip degiliz be kardes.maddiyat yoktu okuyadik.ortaokulu zor bitirdim.son senemde 57 gun devamsizlikla mezun etmisti beni mudurum duran cakmak allah razi .olsun yoksa o ortaokul terk olucaktik hem is hem okul zor gelmisti okuldan sogumustum zaten asiyordum okulu allah binlerce kez razi olsun o mudurden

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113
Biz o kdr tarih bilgisine sahip degiliz be kardes.maddiyat yoktu okuyadik.ortaokulu zor bitirdim.son senemde 57 gun devamsizlikla mezun etmisti beni mudurum duran cakmak allah razi .olsun yoksa o ortaokul terk olucaktik hem is hem okul zor gelmisti okuldan sogumustum zaten asiyordum okulu allah binlerce kez razi olsun o mudurden
Tarih bölümü öğrencisiyim bende doğal olarak merakta var tabi:)