http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gerçek Parada Gelmez

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,154
4,990
113
Bir tanıdık üstüne üyelik yaptım bonus aldım EGT rulet ve Pragmatik Gates oyununda gelen kazanca bakar mısınız
İnsanın zoruna hepsini silip sadece 300 TL ödeyecekleri geliyor başka bir yol bilen var mı bu parayı nasıl alabiliriz

Ekli dosyalar

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,846
113
Bir tanıdık üstüne üyelik yaptım bonus aldım EGT rulet ve Pragmatik Gates oyununda gelen kazanca bakar mısınız
İnsanın zoruna hepsini silip sadece 300 TL ödeyecekleri geliyor başka bir yol bilen var mı bu parayı nasıl alabiliriz
Egt 40 burning altiliya gel yüksek betten spin at yoncalar düşmeye başlarsa çok vereceğine inandigin an misal 7liler hemen yoncalar düşerken oyundan cik.bakiyeye eklenmiyor sonra hesaptaki paranı çek ufak bı yatırım yap egtye gir

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,332
18,507
113
Kanka ip yemeden 300 ünü al yavaş yavaş uzaklaş

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Sen yuzsuzluktede zinir tanimamaya basladin.baskasinin bilgileriyle niye nesap aciyorsun be adam ya senin yuzunden o kisi ceza yese ne olcak?senin kazanacagin 200 300 lira icin adam 40 50k ceza yiycek.allah islah etsin seni.sana git tedavi gor dedik hepten kafayi yedin

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,846
113
Sen yuzsuzluktede zinir tanimamaya basladin.baskasinin bilgileriyle niye nesap aciyorsun be adam ya senin yuzunden o kisi ceza yese ne olcak?senin kazanacagin 200 300 lira icin adam 40 50k ceza yiycek.allah islah etsin seni.sana git tedavi gor dedik hepten kafayi yedin
Adamın rızası vardir herhalde TC falan yazmak gerekiyo.oyle değilse sahtekarlık ve suçu hapis

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,332
18,507
113
Millet büyük büyük ninesini üye yapıyor ah dost ah

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,154
4,990
113
Egt 40 burning altiliya gel yüksek betten spin at yoncalar düşmeye başlarsa çok vereceğine inandigin an misal 7liler hemen yoncalar düşerken oyundan cik.bakiyeye eklenmiyor sonra hesaptaki paranı çek ufak bı yatırım yap egtye gir
Aslında buna yakın birşey olacağını düşünüyordum bakalım deneyecem şimdi uyandım

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,154
4,990
113
Knk 😅😅😅😅 eğt de olmadı da Gates of olympus oyununda bonus ile 4 joker verdiğinde çıkmıştım bonusdaki 300 TL yi çektik 2 gün sonra 100 TL yatırdım aynı oyuna girdim 4 joker kaldığı yerden devam etti ve bu kazancı verdi sizce öder mi

Ekli dosyalar

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,022
7,129
113
Knk 😅😅😅😅 eğt de olmadı da Gates of olympus oyununda bonus ile 4 joker verdiğinde çıkmıştım bonusdaki 300 TL yi çektik 2 gün sonra 100 TL yatırdım aynı oyuna girdim 4 joker kaldığı yerden devam etti ve bu kazancı verdi sizce öder mi
İnş öder reis

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,022
7,129
113
Dene bakalım

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,408
4,162
113
Vermiyor kanka bende denedim başka sitede aynı şeyi vermiyor siliyor ana paranı bırakıyor ama siteden siteye değişebilir