- 33,077
- 17,805
- 113
Boşalacak mı anlamadımHocam ustune akıt beyaz renk siyaha donusurse altındır
Boşalacak mı anlamadımHocam ustune akıt beyaz renk siyaha donusurse altındır
EvetBoşalacak mı anlamadım
Saati herkes ister kura mı çekiyodunuz napıypdunjz5 ay bir otelde çalıştım.Uçuşu sabaha doğru olanların erken ayrılmasıyla oda kontrolu yapardık ve en zevklisi acaba odada ne çıkacağı ya da bırakılacağıydı.Mesela valizinde kilo sorunu olanlar aldıklarını bırakırdı veya masaya bahşiş bırakırlardı.Ama olsun künye,gözlük,saat tarzı şeyleri otel yönetimine verirdik.İletişime geçip sorarlardı ve karşı taraf unuttum yapacak birsey yok sizin olsun deyince yonetim çalışanlardan kime lazımsa ona verirdi.
Kim erken boşalırsa o alıyordurSaati herkes ister kura mı çekiyodunuz napıypdunjz
Daha evvel kıymetli birsey almış birisi varsa kendi içinde personel sen onu aldın bunu ben alayım diye anlaşıyordu.Hiç sorun olmuyordu ama biz guvenlik personeliydik.Sabaha karşı gidenlerin odalarına bakardık sadece ,gunduz saatlerinde ise pda gorevlisi bayanlar bakardı.Onlar nefret ederdi onların olmadıgı saatte giden ziyaretçilerden.Biz daha çok bahşiş veya buzdolabında bırakılan içkileri paylaşırdık.Saati herkes ister kura mı çekiyodunuz napıypdunjz