Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gerçek altın?

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,044
113
Beyler sa günaydın herkese hayırlı işler. Otel de calisiyorum bazen gece biseyler buluyorum, şimdi bi hac kolyesi bir de yuvarlak bizim çeyrek altına benzeyen resimli bişey buldum. Mıknatıs tutmuyor ama mıknatıs altından başka şeyleri de tutmuyormus. Kolay yoldan nasıl anlasilir bilen var mı?

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
612
158
43
Beyler sa günaydın herkese hayırlı işler. Otel de calisiyorum bazen gece biseyler buluyorum, şimdi bi hac kolyesi bir de yuvarlak bizim çeyrek altına benzeyen resimli bişey buldum. Mıknatıs tutmuyor ama mıknatıs altından başka şeyleri de tutmuyormus. Kolay yoldan nasıl anlasilir bilen var mı?
Kuyumcuya götür

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,818
113
Gönder gelsin altın sarrafiyim.🤣🤣

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
1,703
113
Eğer gerçekse illa bir yerinde ayar damgası olur. Diyelim ki ayar damgasi yok. Eğer kulağın iyiyse cama vurabilirsin gerçek altın tiz bir çınlama yapar sahtesi daha tok bir ses çıkarıyor. Onun dışında da üstüne sirke damlatıp bekleyebilirsin. Gerçek altına sirke bir şey yapmaz sahte ise rengini değiştirir. Ayar damgası yoksa büyük ihtimal sahtedir ama

seco00ee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
218
67
28
Kuyumcular da bu iş için bir taş ve altın suyu mevcut onlara götürdüğünde yardımcı olurlar

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,789
21,859
113
Dişle

Rslrsln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
69
28
Ehline yada Google'a

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
genelde haçlı kolyeleri altından kullanırlar diye biliyorum.

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,241
950
113
As kuyumcuya git sor

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,669
6,945
113
Danismaya teslim et sahibi çıkar gelir belki

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,440
784
113
bir iki gün bekle sahibi çıkar belki.Sonra kuyumcuya götür en temizi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Danismaya teslim et sahibi çıkar gelir belki
Adamın öyle bı niyeti olsa bu konu açılmış olurmuydu sence?şuan yaptığı resmi bı suç işyerinde bulduğu hiç biseyi sahiplenemez gerekli yerlere teslim etmesi gerekirdi.suan o elindeki altın ise ve bu iş ortaya çıkarsa başı belaya girer

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,300
1,403
113
Adamın öyle bı niyeti olsa bu konu açılmış olurmuydu sence?şuan yaptığı resmi bı suç işyerinde bulduğu hiç biseyi sahiplenemez gerekli yerlere teslim etmesi gerekirdi.suan o elindeki altın ise ve bu iş ortaya çıkarsa başı belaya girer
Doğru sonra turistler niye gelmiyy açız bu yazz bizede gelin Yunan’a gitmeyin gariii

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,044
113
Beyler ben bunları çöp poşetin de buluyorum ne hırsızlığı aq hdhdhsha

dalgur

Tanınmış üye