- 2,475
- 348
- 83
Brocum naberSagol kardesim sukur iyiyim sen nasilsin ? Bir sure giremedim sonra arkadasin düğün olaylari oldu ankaraya gittim geldim firsat olmadi![]()
Brocum naberSagol kardesim sukur iyiyim sen nasilsin ? Bir sure giremedim sonra arkadasin düğün olaylari oldu ankaraya gittim geldim firsat olmadi![]()
teşekkürler00:00 a kadar eklenecektir![]()
Allah razi olsun kardesim sagolasınbende iyiyim Allaha şükür , meraklandık ya epeydir olmayınca![]()
Sepserin ankara havasindan izmirin sıcağına geldim mutsuzumBrocum naber
liste iletilmese yardımcı olurlardı zaten@Shellac Başkan Eklenmicek mi şimdi boşuna beklemeyelim mi? Valla ilk kez böyle bisi başıma geldi yardımcı olursan çok sevinirim k adım canberk3535 yanlış yazdım berk3535 olcak
Ooo çok iddialı@Shellac isini guzel yapiyor hakkini yemem basarili biri. Bazilari blues gidince ne guzel atip tutuyor o varken nerdeydiniz banlanirim diye mi sesiniz cikmiyordu. Arkadan konusmak güzel iş. Neyse diyecek baska bir şeyim yok iyi forumlar..
olmaz ki kardeşim ya bir dahaki sefere artık@Krkmz4242 canlıya bağlanıp düzeltme yapılamaz mı diyeböyle böyle diye durumu aktarsa
chati acında biraz voleybol totemleyelim değil mi bro@Shellac sohbeti ne zaman açmayı düşünüyorsunuz , ya da açılacak mı ?
knka papara 100 gönderim limitim dolmuş atamıyorum artık sitelerechati acında biraz voleybol totemleyelim değil mi bro![]()
erken doldurmuşsun bro daha 14 gun var .. yedek bi hesap oluştur sen kardeşin falan varsa adınaknka papara 100 gönderim limitim dolmuş atamıyorum artık sitelere![]()
şuan belirsiz@Shellac sohbeti ne zaman açmayı düşünüyorsunuz , ya da açılacak mı ?
öyle birşeyler yapacağım artıkerken doldurmuşsun bro daha 14 gun var .. yedek bi hesap oluştur sen kardeşin falan varsa adına![]()