29 Kas 2019 #41 ednc75 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 363 62 28 mustafaa44' Alıntı: Birazdan pc ye geçince iki kardeşime 10 tl göndercem ondan sonra konu kilit atabiliriz @Shellac Genişletmek için tıkla ... Tebrikler güzel oynamışsın kardeşim
mustafaa44' Alıntı: Birazdan pc ye geçince iki kardeşime 10 tl göndercem ondan sonra konu kilit atabiliriz @Shellac Genişletmek için tıkla ... Tebrikler güzel oynamışsın kardeşim
29 Kas 2019 #42 berkayb95 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 9,881 3,302 113 mustafaa44' Alıntı: Birazdan pc ye geçince iki kardeşime 10 tl göndercem ondan sonra konu kilit atabiliriz @Shellac Genişletmek için tıkla ... Tebrikler hocam, çok iyi kombin
mustafaa44' Alıntı: Birazdan pc ye geçince iki kardeşime 10 tl göndercem ondan sonra konu kilit atabiliriz @Shellac Genişletmek için tıkla ... Tebrikler hocam, çok iyi kombin
29 Kas 2019 #43 mustafaa44 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,769 434 83 beyler benım papara gonderım 100 kısıye ulasıtıgı ıcın cmt ıle cekım verdım 2 arkdasa da gondermek ıcın ama cmt cekım suan yokmus reddeıldı başka yöntemle verın dıyorlar çok özür dılerım hepınızden bu durumda gönderım saglayamayacgım .
beyler benım papara gonderım 100 kısıye ulasıtıgı ıcın cmt ıle cekım verdım 2 arkdasa da gondermek ıcın ama cmt cekım suan yokmus reddeıldı başka yöntemle verın dıyorlar çok özür dılerım hepınızden bu durumda gönderım saglayamayacgım .
29 Kas 2019 #44 Jiletfatih Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,451 787 113 mustafaa44' Alıntı: beyler benım papara gonderım 100 kısıye ulasıtıgı ıcın cmt ıle cekım verdım 2 arkdasa da gondermek ıcın ama cmt cekım suan yokmus reddeıldı başka yöntemle verın dıyorlar çok özür dılerım hepınızden bu durumda gönderım saglayamayacgım . Ekli dosyayı görüntüle 45156 Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun dostum
mustafaa44' Alıntı: beyler benım papara gonderım 100 kısıye ulasıtıgı ıcın cmt ıle cekım verdım 2 arkdasa da gondermek ıcın ama cmt cekım suan yokmus reddeıldı başka yöntemle verın dıyorlar çok özür dılerım hepınızden bu durumda gönderım saglayamayacgım . Ekli dosyayı görüntüle 45156 Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun dostum
29 Kas 2019 #45 mustafaa44 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,769 434 83 Jiletfatih' Alıntı: canın sağolsun dostum Genişletmek için tıkla ... gönderım yapacagım kısılerde senle @recebb di zaten valla bana sövmeyin gencoya sövün cuma günü dedim sizede bi şans parası verelımde olmadı
Jiletfatih' Alıntı: canın sağolsun dostum Genişletmek için tıkla ... gönderım yapacagım kısılerde senle @recebb di zaten valla bana sövmeyin gencoya sövün cuma günü dedim sizede bi şans parası verelımde olmadı