- 1,769
- 434
- 83
kral istesem norml olarak da oyanbırlım paradan yana sıkıntı yokda casıno sevmıyorum o dedıgını bir kac kısıde gordum . o oyunda gelır dıye cok denededım de yok yemıyor bendeHocam 57 kurusa gir dead or alive ye 9 kueustan cevir bazen 2 3 k para veriyor şansını dene derim
Bol şans kardeşim
Dün belki bin tur cevirdim hic bi şey vermediHocam 57 kurusa gir dead or alive ye 9 kueustan cevir bazen 2 3 k para veriyor şansını dene derim
kımı zaman olur ılk 10 turda spın gelır kıımı zaman 1000 turda donse boş zaten spin gelemdıgı sürece oyunda çöpDün belki bin tur cevirdim hic bi şey vermedi
Evet farkettim.kımı zaman olur ılk 10 turda spın gelır kıımı zaman 1000 turda donse boş zaten spin gelemdıgı sürece oyunda çöp
gecen aylarda bir arkads forumda 1 tl ye 20000 bın almıstı ılk kez o zmaan gordum oyunu sansımı denedeımde bir kac kez olmadı bi türlüŞans vende burda görmüştüm inanmamıstım oda arkadaşım 9 kuruşa 2600 alınca bende deniyorum küsüratları hep o oyunda
Baya riskli hemde avustralya basketbola da ev sahibi nün bir kaç maçını izledim topa baskı yapan süreye oynayan bir takim sans olursa olur zatenriskli ama umarim gelir bol sanslar
Hadi ballım bol şans dostÇekiş olmadığı için pek kimse iplemedi de teke kalmışızson mac ya simdi 120 sayı atar lar
Ekli dosyayı görüntüle 45152
bol sans kardesımÇekiş olmadığı için pek kimse iplemedi de teke kalmışızson mac ya simdi 120 sayı atar lar
Ekli dosyayı görüntüle 45152
nazar değmesin iyi gidiyorBaya riskli hemde avustralya basketbola da ev sahibi nün bir kaç maçını izledim topa baskı yapan süreye oynayan bir takim sans olursa olur zaten