- 1,566
- 524
- 113
Bol sanslar dostBol sans
Bol sanslar dostBol sans
500 alıp kacmıssın dogrumu cocuk adamBol sans
@qguzh4nn0 niye güldün Ağa la🙂inan acıyorum yinede vicdanim sizliyo bana göre değil bu işlerde lavuk hatasını kabul etmiyor o sinir ediyor adamıDahada rezil olmak istermisin la
Sana gülmedim kardesim bu olan muhabbetlere artık gülüp geçiyorum ondan insanları anlamak zor sende takılma boşver 🥳😉@qguzh4nn0 niye güldün Ağa la🙂inan acıyorum yinede vicdanim sizliyo bana göre değil bu işlerde lavuk hatasını kabul etmiyor o sinir ediyor adamı
İnanki takilmiyorum dost para desen geçen gece 100k gitti 500 un peşine düşer miyim bu arkadaş o gece kaç kişiyi bekletti herkes bunun keyfini bekledi bu alıp kaçtı demek istediğim karakter çok önemli vede tabiki ifşa edeceksinki ders alsınlar az ar damarları varsa oda yoksa zaten herkes herkesi biliyor zaten benim içimde ukte kalmadı orda roll linkinde biraktim zaten herkes kimin ne olduğunu bilsin biliyordur zaten her neyse oh be daha hayatta bişey yazmam bu arkadasla ilgili yolu açık olsun bakalım ders olsun onaSana gülmedim kardesim bu olan muhabbetlere artık gülüp geçiyorum ondan insanları anlamak zor sende takılma boşver 🥳😉
Kaybol gevsek@qguzh4nn0 niye güldün Ağa la🙂inan acıyorum yinede vicdanim sizliyo bana göre değil bu işlerde lavuk hatasını kabul etmiyor o sinir ediyor adamı
Bol şanslarBol sans
Bu yaşıma geldim okadar gordumde senin gibisini gormedimKaybol gevsek
Adam kazancı almıs kacmıs roll konusunsa mulayım dıkkat etBol şanslar poftik kardeşşş✋
Hadı uyumayaNe güzeli yattı