- 103,075
- 58,221
- 113
Yedi be gol olir 2.70 olmustu bu per icin
hüsooooobol sans
Cok iyi paraydi be gelir umarim bi gol atsa umutlancam
goller olur da o mu atar biz mi bilememCok iyi paraydi be gelir umarim bi gol atsa umutlancam
askımhüsooooo
Bakiye varsa kurtarmak icin ust al bencegoller olur da o mu atar biz mi bilemem
Geçmiş olsun.. Canın sağolsun..1-3 oldu komedi))) dünki maçın rövanşını alacak işte salaklık bende 5 fark atar artık
sağol dost atlantaya verecektim nba 2 maç yazmıyım dedim bu iş harbiden cesaret işi..Geçmiş olsun.. Canın sağolsun..
Kısmet değilmiş diyelim. Ama yinede umudunu kaybetme daha 3.per var olurmu olurdeplasmanda dün 7 - 2 yenip kendi sahanda 2.7 oran çıktığında şüphelendim biraz ama yapacak bir şey yok
sağol dost atlantaya verecektim nba 2 maç yazmıyım dedim bu iş harbiden cesaret işi..
Belki gelir du bakalim daha 20 dk var bu cok uzun bi zaman ama depin orani 34🤣🤣deplasmanda dün 7 - 2 yenip kendi sahanda 2.7 oran çıktığında şüphelendim biraz ama yapacak bir şey yok
sağol dost atlantaya verecektim nba 2 maç yazmıyım dedim bu iş harbiden cesaret işi..
dün iki periyottada bu takıma 3 atmışım bugün neden böyle bilemedimKısmet değilmiş diyelim. Ama yinede umudunu kaybetme daha 3.per var olurmu olur