http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gelen Uzlaşma Mesajlar Hk.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,155
4,993
113
Arkadaşlar biliyorum bunlar dolandırıcı fakat Nüfus diye isimden geliyor ya illaki insanı çileden çıkartıyor birde spam olarak gelmedi tabi telefonum yeni olduğu için de olabilir ama yinede bu mesajlarda dolandırıcı değil mi

Ekli dosyalar

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,339
1,913
113
Arkadaşlar biliyorum bunlar dolandırıcı fakat Nüfus diye isimden geliyor ya illaki insanı çileden çıkartıyor birde spam olarak gelmedi tabi telefonum yeni olduğu için de olabilir ama yinede bu mesajlarda dolandırıcı değil mi
Bi saat önce cam hukuktan bana da geldi alayı dolandırıcı kardeşim, sende alacağı olan evine posta gonderir kendi gelir bi şekilde seni bulur sms atipta hadi beni arada bana para ver demez ayık ol

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,335
13,658
113

dolandırıcılar artık büyük firmaların ismiyle bile bu şekil mesaj atıyor. o gelen mesajlar sonrası düzeltme yolluyor koca firmalar hatta. normalde ekranda bi anda beliren akıllı smsleri sadece devlet izniyle atabiliyorsun mesela ancak o akıllı mesajlardan bile günde 4-5 tane atan site oluyor. kısacası dolandırıcılar bu ülkedeki en rahat toplum suan. her yerde adamları var her şeyin bugunu bulmuşlar. harbiden gerçekten bir gün ceza yersen emin ol anlarsın zaten bunların alayı kolpa

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,155
4,993
113
dolandırıcılar artık büyük firmaların ismiyle bile bu şekil mesaj atıyor. o gelen mesajlar sonrası düzeltme yolluyor koca firmalar hatta. normalde ekranda bi anda beliren akıllı smsleri sadece devlet izniyle atabiliyorsun mesela ancak o akıllı mesajlardan bile günde 4-5 tane atan site oluyor. kısacası dolandırıcılar bu ülkedeki en rahat toplum suan. her yerde adamları var her şeyin bugunu bulmuşlar. harbiden gerçekten bir gün ceza yersen emin ol anlarsın zaten bunların alayı kolpa
Binlerce sitelere üye oluyoruz ya oda hata yeminle dolandırıcı siteler bilgileri isteseler direk emniyete verirler onun için yanlış bilgiler giriyorum ben hep adres, TC, telefon, genelde kafadan atıyorum

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,161
6,127
113
Telefonun hayırlı olsun Antepli dostum dolandırıci bunlar e devlette görünmeyen hiçbirseye.inanma

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,935
4,888
113
Dostum rahat ol eline tebliğ olmayan bi ceza için son gün bugündür diye uygulama olmaz devlette. Gerçek bi ceza bile yesen eline ulaşmış olan tebliğ tarihine göre başlar süre. Geçen beni aradı bi bayan bu şekilde yemiş gibi konuştum bakalım ne yapacak diye adresinizde bulamadığımızdan falan dedi hangi adrese gönderdiniz de bulamadınız dedim adres paylaşamıyoruz dedi bende bastım küfürü. Bi görsen karı benden çok küfürbaz çıktı :D ara söv deşarj ol sende :D

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,155
4,993
113
Dostum rahat ol eline tebliğ olmayan bi ceza için son gün bugündür diye uygulama olmaz devlette. Gerçek bi ceza bile yesen eline ulaşmış olan tebliğ tarihine göre başlar süre. Geçen beni aradı bi bayan bu şekilde yemiş gibi konuştum bakalım ne yapacak diye adresinizde bulamadığımızdan falan dedi hangi adrese gönderdiniz de bulamadınız dedim adres paylaşamıyoruz dedi bende bastım küfürü. Bi görsen karı benden çok küfürbaz çıktı :D ara söv deşarj ol sende :D
Birde diyor ki 12.40'a kadar 18.900 ödersen 38.700 den yırtarsın 🤣🤣🤣 yeminle öyle bir sövdüm ki anlatamam bana diyor ki sen engelli misin sende engel var mı diyor konuşmam da sorun var hafif onun için ordan vuracak güya 😄😄😄

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,935
4,888
113
Birde diyor ki 12.40'a kadar 18.900 ödersen 38.700 den yırtarsın 🤣🤣🤣 yeminle öyle bir sövdüm ki anlatamam bana diyor ki sen engelli misin sende engel var mı diyor konuşmam da sorun var hafif onun için ordan vuracak güya 😄😄😄
Şerefsize bak, deseydin benim aksanım böyle ama senin beyin fonksiyonlarında aksama var :D