Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gelen SMS Hakkında

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
210
52
28
arkadaş mesaj gelıyorsa uyap portala gırıp bakıcaksın kontrol ettınde yoksa bır ıcra dert etmıyceksın var oldugun borc ıcın tribe giriyorsan birşey yapamazlar banka maas blokesı dısında 10mılyon borcun yoksa sureklı atıyorlarsa kişinini huzur ve sukunetı bozmadan sıkayetcı olun bakn atıyorlarmı bırdaha

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,818
113
Hapis çok uzak, şu an için, eve gelirler doğru resim çeker fiyat tesbiti yaparlar, devamlı arar taciz ederler, ödeme için sikistirirlar, en iyisi bir avukata vermek, takibi o yapsın

ekol2733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
117
8
13
Arkadaşlar kuzenime böyle bir SMS gelmiş çalışmıyor malı mülkü hiçbir şeyi yok ama burda hapis falan yazınca tedirgin olmuş bana sordu konu hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemedim bilgisi olan arkadaşlar yapılması gereken birşey varmı daha önce de bu durum başına gelen yaşayan ne yapılabilir söylerse sevinirim bol şans
Korkutmaya çalışıyorlar inanmayın

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,591
113
Bı sefer mal beyanı için tazyik hapsi kalktı öyle bişi yok dolandırıcılar bu konuda güncelleme getirmeli

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,457
7,774
113
Arkadaşlar kuzenime böyle bir SMS gelmiş çalışmıyor malı mülkü hiçbir şeyi yok ama burda hapis falan yazınca tedirgin olmuş bana sordu konu hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemedim bilgisi olan arkadaşlar yapılması gereken birşey varmı daha önce de bu durum başına gelen yaşayan ne yapılabilir söylerse sevinirim bol şans
E devlet ten baksın. Bunlar dolandırıcı itibar etmeyiniz