Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gelen SMS Hakkında

scankurtulus

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
3
8
Arkadaşlar kuzenime böyle bir SMS gelmiş çalışmıyor malı mülkü hiçbir şeyi yok ama burda hapis falan yazınca tedirgin olmuş bana sordu konu hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemedim bilgisi olan arkadaşlar yapılması gereken birşey varmı daha önce de bu durum başına gelen yaşayan ne yapılabilir söylerse sevinirim bol şans
Arkadaşın borcu olduğu bir yere taahhüt imzalamış mı onu sor eğer imzalamamışsa dolandırıcıdır bunlar çünkü tazyik hapsi sadece taahhüt ihlali yapanlara veriliyor

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Dün adliyede Türk petrolleri reklamları varya hisse falan yapay zekayla İmamoğlu yada enerji bakanını koymuşlar kadın oraya 25 bin dolar yatırmış bundan savcı belge istemiş Facebooktan o resimleri dosya yaptırmış avukatada 100 bin ₺ para vermiş hakkını koşturuyor, dedim ki abla 25 bin dolar paran var ve bu yaştan sonra para bulma derdindesin yemin ederim ne dolandırıcılık var ya bir dakikada 25 bin dolar o aynı kişiden sokakta birisi susuzum dese 10₺ ye su almazlar
Yazık çok yazık

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,596
113
Bu dolandırıcıların da zerre kafası çalışmıyor. Be aw adamları bari dolandiracaksaniz doğru düzgün işinizi yapsanıza. Bilgi almak için arayın diyeceginize bilgi almak için linke tıklayın deyin. 100 kişiden illa 10 u linke tıklar. Sonra adamın haberi olana kadar tüm banka hesaplarıni boşaltın gidin terbiyesizim. Numaram bunlara düşmeyecek olsa wpnden yazıp akıl verecem de şimdi numara ellerine geçer

Roeine16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
62
28
Arkadaşlar kuzenime böyle bir SMS gelmiş çalışmıyor malı mülkü hiçbir şeyi yok ama burda hapis falan yazınca tedirgin olmuş bana sordu konu hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemedim bilgisi olan arkadaşlar yapılması gereken birşey varmı daha önce de bu durum başına gelen yaşayan ne yapılabilir söylerse sevinirim bol şans
Tokatçı bunlar rahat olun

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
445
83
uyapa girin bakın dava var mı yok mu diye dolandırıcı ama bunlar içiniz rahat olsun

fenomenbey21

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
51
110
33
Normalde bir bankaya borcun varsa avukat senin mal beyanında bulunmanı isteyen bilir ve gerçeği şudur ki kanundan geçmektedir Mal beyanında bulunsun ikametgahindaki icra müdürlüğüne yapmasa avukat gerçek bir avukatsa talep eder ama 1 ay olduğu için cezası yanlış hatırlamıyorsam oda gir çık olmaz onu eski kanundan öyleydi şuan kanun değişikliğine gidildi çünkü insanlar 1 2 yill altı ceza yok algısını kaldırmak için talep vermişlerdi sanırsam onayladı dikkat etsin icra müdürlüğüne gittsin ve + zaten uyaptan bakarsan icrası varmı yokmu öğrenir

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Yön hukuk yapıyor, banada yapmıstı. Beyanda bulunmamıstım. Mahkemeye cıktım. Beraat almıstım

klasniki17

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
92
61
18
Bunlar hepsi esenyurtta rezidans plazalarda 30 40 metrekare ofiste sabahtan akşama kadar kimden koparsak kar kafasında olan kansızlar düşme dost

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Bunlar hepsi esenyurtta rezidans plazalarda 30 40 metrekare ofiste sabahtan akşama kadar kimden koparsak kar kafasında olan kansızlar düşme dost
Ya kardesım bu oyle degıl. Yön hukuk burosudur. Gercek bunlar. Kocaeli de, İstanbulda subelerı var

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Dolandırıcı sil gitsin. Bazen anlayışla karşılayayım diyorum ama sen onlardan değilsin bu forumun adamı direk çözmesi lazımdı.

mopoje

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
244
121
43
Dolandırıcı gerçeklik payı yok itibar etmeyiniz
Ulan bilmeden sallama be.. Yön Hukuk Garanti İş Bankası QNb hepsine bakıyor..Daha 3 gün önce banka borcum yön hukuka gitti kapadım..

Bankaya borcu vardır ondan dolayı çıkmıştır.

Ama numara ve SMS farklı bana gelen Yön Hukuk smsii bu şekilde değil

Son düzenleme:

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
276
63
Ulan bilmeden sallama be.. Yön Hukuk Garanti İş Bankası QNb hepsine bakıyor..Daha 3 gün önce banka borcum yön hukuka gitti kapadım..

Bankaya borcu vardır ondan dolayı çıkmıştır.

Ama numara ve SMS farklı bana gelen Yön Hukuk smsii bu şekilde değil
Ulan felan adam akıllı konuş bu adama gelen SMS hakkında yorum yaptım sen kimsin sana gelen mesajı ne biliyim dangalaklık yapma

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,208
755
113
Bu ülkede dilan engin polat güller ceza almadı sen hiç almazsın küfür et kapat teli

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,220
2,992
113
Tokatçı bunlar dostum