Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gelen SMS Hakkında

Kafkasyalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
595
93
Arkadaşlar kuzenime böyle bir SMS gelmiş çalışmıyor malı mülkü hiçbir şeyi yok ama burda hapis falan yazınca tedirgin olmuş bana sordu konu hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemedim bilgisi olan arkadaşlar yapılması gereken birşey varmı daha önce de bu durum başına gelen yaşayan ne yapılabilir söylerse sevinirim bol şans

Ekli dosyalar

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,514
848
113
Dolandırıcı bunlar

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,592
113
Arkadaşlar kuzenime böyle bir SMS gelmiş çalışmıyor malı mülkü hiçbir şeyi yok ama burda hapis falan yazınca tedirgin olmuş bana sordu konu hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemedim bilgisi olan arkadaşlar yapılması gereken birşey varmı daha önce de bu durum başına gelen yaşayan ne yapılabilir söylerse sevinirim bol şans
Ödemezse 5 yıldan 280 yıla kadar hapis cezası var. Biran önce ev arsa ne varsa satıp borcunu ödesin. Hatta kredi de çeksin fazla fazla ödesin. Sizlere böyle dolandirilmak yakışır

misaki1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,460
732
113
dolandırıcı herkese atiyo yön hukuk ciddiye almayın

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,078
13,761
113
Dolandırıcı olabilir

Kafkasyalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
595
93
Herkese dolandırıcı demeyi bırakın yön hukuk bir birçok bankanın avukatlık bürosu

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Ayni mesaj defalarca farkli numaralardan geldi bana, gelmeyede devam ediyor.
Okumuyorum bile, dolandirici olduklari ortada.

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,749
4,681
113
Yön hukukun

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
931
276
63
Dolandırıcı gerçeklik payı yok itibar etmeyiniz

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
aktif banka borcu var mı gerçekten arkadaşın.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,592
113
Herkese dolandırıcı demeyi bırakın aq yön hukuk bir birçok bankanın avukatlık bürosu
Çok haklısın ödeme konusunda yardımcı olmak isterim 100 bin borcu vardır ben bro ile iletişime geçerim 50 k yolla kripto ucuza çözmüş oluruz. Yoksa büyük ceza yer sicili bozulur

yssm41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
593
205
43
Dolandırıcılar avda yine

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,749
4,681
113
Ya sen ne biçim konuşuyorsun dingil s.gt surdan insanı çileden çıkartma
Amk inşallah dolandırılırsın.
Beterinin beterini yaşarsın..
Akıl almak için konu açıyorsun ağlayacaksan açma.
Köprü var 1kya %50 hisse veriyorum

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,416
5,851
113
Aga bir borç varsa girsenizde uyapa eğer icra müdürüne onay için vermişse herşey gözüküyor zaten

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,161
13,020
113
bro googlea yön hukuk yazıp yorumlarına bakman yeterli. bu ahlaksızlar kapanmış dosyaları geçmişten bulup insanlara bu tür mail ve smsle korkutarak para kopartmaya çalışıyor. zamanında annemin bi davası için de mesaj atmışlardı icra milmem ne diye halbuki biz reddi miras yapmıştık ama bi şekilde dosya numarasını öğrenip kılıfına uydurmaya calısan ahlaksız avukatlar silsilesi. kafadan dolandırıcı diyeceğin bi tip değil benim bildiğim. kuzeninin eski bir davası yada kapanmayan davası varsa müdahil olmuşlardır. taahüt verme gibi bir durum yok ise hapis cezası olmaz bu arada.

Kafkasyalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
595
93
bro googlea yön hukuk yazıp yorumlarına bakman yeterli. bu ahlaksızlar kapanmış dosyaları geçmişten bulup insanlara bu tür mail ve smsle korkutarak para kopartmaya çalışıyor. zamanında annemin bi davası için de mesaj atmışlardı icra milmem ne diye halbuki biz reddi miras yapmıştık ama bi şekilde dosya numarasını öğrenip kılıfına uydurmaya calısan ahlaksız avukatlar silsilesi. kafadan dolandırıcı diyeceğin bi tip değil benim bildiğim. kuzeninin eski bir davası yada kapanmayan davası varsa müdahil olmuşlardır. taahüt verme gibi bir durum yok ise hapis cezası olmaz bu arada.
Sağol dostum alakan için birşey sorduk herkes ayrı bir terhane bol şans

Mtzyapi54

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
42
18
Dolandırıcı kardeşim bana da çok geliyordu bu tür mesajlar link falan tıklamayın cevapta vermeyin engelleyin