Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Geçmiş Olsun Manavgat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
Çok zekice kesin devlet yakmıştır. İşi gücü bıraktılar seçimler gelmeden ülkeyi yakalım diye düşündüler kesin çok mantıklı bir yaklaşım.
Bu satten sonra kimseye güven yok afganıstandan akın akın binlerce çogu genç erkek ülkeye giriş yapıyor afganıstan da bunların 100.80 lik kısmı erkek hiçmi bunların ailesi kızı karısı yok Darbe girişimden sonra 106 bine yakın silahın kayıp oldugu söyleniyor devlet bunun la ilgili açıklama yapmıyor silahların akp gençlik kolları başkanı osman tomakin de oldgu söyleniyor Sonumuz hayır olsun aklıma gelen ilk şey iç karışıklılk ..

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,000
944
113
Güneydoğu doguanadolu bölgesinde devlet bilerek ormanları yakıyor pkk saklanmasin diye ormanlarda falan acaba onlarda Akdeniz bolgesinimi yaktılar bu nedir böyle heryer yanıyor zaten pandemi şu bu derken baya insanlar içeriye girdi yangınlar devam ederse gelen az sayıdaki turiste kaçacak esnaf iyice perişan olacak bazı arkadaşlar neden bir kanal dışında başka kanalda verilmiyor demişler cevabı basit ortpas edilmeye calisiliyorki gelecek olan turistler korkup gelmez diye
Ünlü araştırmacı gazeteci beyfendi güneydoğuda yaktığını iddaa edip şuanki yapabileceğini yazmadın mı ? Bende abartarak yanlış düşündüğünü anlatmak istedim.

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Ünlü araştırmacı gazeteci beyfendi güneydoğuda yaktığını iddaa edip şuanki yapabileceğini yazmadın mı ? Bende abartarak yanlış düşündüğünü anlatmak istedim.
Ben gerçeği söyledim Güneydoğu'da doğuda devlet bilerek yakıyor ve dedimki acaba pkk karsilik vermiş olabilir dedim ki doğruymuş ateşin çocukları adlı örgüt yangınları çıkarmış biraz araştır

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Bu satten sonra kimseye güven yok afganıstandan akın akın binlerce çogu genç erkek ülkeye giriş yapıyor afganıstan da bunların 100.80 lik kısmı erkek hiçmi bunların ailesi kızı karısı yok Darbe girişimden sonra 106 bine yakın silahın kayıp oldugu söyleniyor devlet bunun la ilgili açıklama yapmıyor silahların akp gençlik kolları başkanı osman tomakin de oldgu söyleniyor Sonumuz hayır olsun aklıma gelen ilk şey iç karışıklılk ..
Kardeşim
Hocam arkadaşın okuması zayif yazdığını anlayamayabilir bilgin olsun istedim 👍

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,000
944
113
Ben gerçeği söyledim Güneydoğu'da doğuda devlet bilerek yakıyor ve dedimki acaba pkk karsilik vermiş olabilir dedim ki doğruymuş ateşin çocukları adlı örgüt yangınları çıkarmış biraz araştır
Devleti eleştirince kendini kültürlü sanan AYDIN ÇAĞDAŞ KÜLTÜRLÜ kumarbaz arkadaşım. Şu devletin yaktığını okuduğun kaynağı bize de at da aydınlat bizi.

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Devleti eleştirince kendini kültürlü sanan AYDIN ÇAĞDAŞ KÜLTÜRLÜ kumarbaz arkadaşım. Şu devletin yaktığını okuduğun kaynağı bize de at da aydınlat bizi.
A haberden başka bir kaynak takip edersen görürsün sen okuduğunu anlamıyorsun ki sana kaynak atsam ne olacak anlamayacaksin sonuçta aklım varsa kendin araştır gerçekleri gör başkasından kaynak bekleme başkasının sana atacağı kaynak ona göre doğrudur marstaki yaşıyan adama selam olsun

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,000
944
113
A haberden başka bir kaynak takip edersen görürsün sen okuduğunu anlamıyorsun ki sana kaynak atsam ne olacak anlamayacaksin sonuçta aklım varsa kendin araştır gerçekleri gör başkasından kaynak bekleme başkasının sana atacağı kaynak ona göre doğrudur marstaki yaşıyan adama selam olsun
Bak bak laflara bak :D zihniyet belli oldu. O bunu dedi bu bunu dedi diye hayatını sürdüren bir vatandaş. A haberde izliyorum fox tv de halk tv de mevlam akıl vermiş olayları beyin süzgeçimde geçirebiliyorum çok şükür. Sen devam et a haber izlemeyen AYDIN vatandaş :)

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,307
82,221
113
Türkiye'de yangınlarda son durum: 20 yerde söndürme çalışmaları sürüyor

• 57 yangın kontrol altında
  • 4 can kaybı var
  • 6 ilde; Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Muğla ve Antalya'daki yangınlarda iyiye gidiş var
  • Çiftçilik ve hayvancılık yapanların kredileri ertelenecek ve destek paketleri açıklanacak
  • Orman alanlarının imara açılması söz konusu değil
  • 320 büyükbaş, 3 bin küçükbaş hayvan telef oldu
  • Yangınların çıkış nedenlerine ilişkin soruşturma sürüyor
  • 3 uçak, 9 iha, 1 insansız helikopter, 1 yangın söndürme tankı, 38 helikopter, 680 arazöz, iş makinası, 4 binin üzerinde personel yangınlara müdahale ediyor

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Türkiye'de yangınlarda son durum: 20 yerde söndürme çalışmaları sürüyor

• 57 yangın kontrol altında
  • 4 can kaybı var
  • 6 ilde; Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Muğla ve Antalya'daki yangınlarda iyiye gidiş var
  • Çiftçilik ve hayvancılık yapanların kredileri ertelenecek ve destek paketleri açıklanacak
  • Orman alanlarının imara açılması söz konusu değil
  • 320 büyükbaş, 3 bin küçükbaş hayvan telef oldu
  • Yangınların çıkış nedenlerine ilişkin soruşturma sürüyor
  • 3 uçak, 9 iha, 1 insansız helikopter, 1 yangın söndürme tankı, 38 helikopter, 680 arazöz, iş makinası, 4 binin üzerinde personel yangınlara müdahale ediyor
Çok güldüm bu açıklamayı yapan hükümete..Titanic otel..13 yıl önce Orman yangınında kül olan alana yapıldı..Hani imara açılmıyordu..Birde tam otellik yanıyor hea..Dünkü yangınlarda yine bu Titanic otelin üst tarafı yandı ne garip.

Screenshot_20210730-124745~2.png

Bir çok yerde yangın çıktı kasıtlı olarak böyle zengin karektersizlerde fırsat bu fırsat diyip alanı genisletiyorlar..İmara açılması söz konusu değilmiş ilahi ne komik.

Birde şuna açıklık getirelim.. Eleştirmek devlet düşmanlığı değil, insanlar hükümeti eleştiriyir devleti değil ikisi farklı şeyler..Kendileri Kıbrıs'a 8 jet ile giderken 20 yıldır 20 tane yangın helikopteri almıyorsun,üstelik THY yangın helikopteri pilotlarini ve teknik ekibi tasarruf adı altında işlerine son veriyorsun.Kayyum atanan THY başkanı diyor.bunu canlı yayında yüzsüzler...Allahım su hükümet gitsin biran önce.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,307
82,221
113
Konu Amacını Aştığı İçin KONU KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...