- 1,411
- 484
- 83
çok büyük bir sabotaj var
Bu satten sonra kimseye güven yok afganıstandan akın akın binlerce çogu genç erkek ülkeye giriş yapıyor afganıstan da bunların 100.80 lik kısmı erkek hiçmi bunların ailesi kızı karısı yok Darbe girişimden sonra 106 bine yakın silahın kayıp oldugu söyleniyor devlet bunun la ilgili açıklama yapmıyor silahların akp gençlik kolları başkanı osman tomakin de oldgu söyleniyor Sonumuz hayır olsun aklıma gelen ilk şey iç karışıklılk ..Çok zekice kesin devlet yakmıştır. İşi gücü bıraktılar seçimler gelmeden ülkeyi yakalım diye düşündüler kesin çok mantıklı bir yaklaşım.
Ünlü araştırmacı gazeteci beyfendi güneydoğuda yaktığını iddaa edip şuanki yapabileceğini yazmadın mı ? Bende abartarak yanlış düşündüğünü anlatmak istedim.Güneydoğu doguanadolu bölgesinde devlet bilerek ormanları yakıyor pkk saklanmasin diye ormanlarda falan acaba onlarda Akdeniz bolgesinimi yaktılar bu nedir böyle heryer yanıyor zaten pandemi şu bu derken baya insanlar içeriye girdi yangınlar devam ederse gelen az sayıdaki turiste kaçacak esnaf iyice perişan olacak bazı arkadaşlar neden bir kanal dışında başka kanalda verilmiyor demişler cevabı basit ortpas edilmeye calisiliyorki gelecek olan turistler korkup gelmez diye
Ben gerçeği söyledim Güneydoğu'da doğuda devlet bilerek yakıyor ve dedimki acaba pkk karsilik vermiş olabilir dedim ki doğruymuş ateşin çocukları adlı örgüt yangınları çıkarmış biraz araştırÜnlü araştırmacı gazeteci beyfendi güneydoğuda yaktığını iddaa edip şuanki yapabileceğini yazmadın mı ? Bende abartarak yanlış düşündüğünü anlatmak istedim.
KardeşimBu satten sonra kimseye güven yok afganıstandan akın akın binlerce çogu genç erkek ülkeye giriş yapıyor afganıstan da bunların 100.80 lik kısmı erkek hiçmi bunların ailesi kızı karısı yok Darbe girişimden sonra 106 bine yakın silahın kayıp oldugu söyleniyor devlet bunun la ilgili açıklama yapmıyor silahların akp gençlik kolları başkanı osman tomakin de oldgu söyleniyor Sonumuz hayır olsun aklıma gelen ilk şey iç karışıklılk ..
Hocam arkadaşın okuması zayif yazdığını anlayamayabilir bilgin olsun istedim 👍Bu satten sonra kimseye güven yok afganıstandan akın akın binlerce çogu genç erkek ülkeye giriş yapıyor afganıstan da bunların 100.80 lik kısmı erkek hiçmi bunların ailesi kızı karısı yok Darbe girişimden sonra 106 bine yakın silahın kayıp oldugu söyleniyor devlet bunun la ilgili açıklama yapmıyor silahların akp gençlik kolları başkanı osman tomakin de oldgu söyleniyor Sonumuz hayır olsun aklıma gelen ilk şey iç karışıklılk ..
Devleti eleştirince kendini kültürlü sanan AYDIN ÇAĞDAŞ KÜLTÜRLÜ kumarbaz arkadaşım. Şu devletin yaktığını okuduğun kaynağı bize de at da aydınlat bizi.Ben gerçeği söyledim Güneydoğu'da doğuda devlet bilerek yakıyor ve dedimki acaba pkk karsilik vermiş olabilir dedim ki doğruymuş ateşin çocukları adlı örgüt yangınları çıkarmış biraz araştır
A haberden başka bir kaynak takip edersen görürsün sen okuduğunu anlamıyorsun ki sana kaynak atsam ne olacak anlamayacaksin sonuçta aklım varsa kendin araştır gerçekleri gör başkasından kaynak bekleme başkasının sana atacağı kaynak ona göre doğrudur marstaki yaşıyan adama selam olsunDevleti eleştirince kendini kültürlü sanan AYDIN ÇAĞDAŞ KÜLTÜRLÜ kumarbaz arkadaşım. Şu devletin yaktığını okuduğun kaynağı bize de at da aydınlat bizi.
Bak bak laflara bakA haberden başka bir kaynak takip edersen görürsün sen okuduğunu anlamıyorsun ki sana kaynak atsam ne olacak anlamayacaksin sonuçta aklım varsa kendin araştır gerçekleri gör başkasından kaynak bekleme başkasının sana atacağı kaynak ona göre doğrudur marstaki yaşıyan adama selam olsun
Çok güldüm bu açıklamayı yapan hükümete..Titanic otel..13 yıl önce Orman yangınında kül olan alana yapıldı..Hani imara açılmıyordu..Birde tam otellik yanıyor hea..Dünkü yangınlarda yine bu Titanic otelin üst tarafı yandı ne garip.Türkiye'de yangınlarda son durum: 20 yerde söndürme çalışmaları sürüyor
- 57 yangın kontrol altında
- 4 can kaybı var
- 6 ilde; Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Muğla ve Antalya'daki yangınlarda iyiye gidiş var
- Çiftçilik ve hayvancılık yapanların kredileri ertelenecek ve destek paketleri açıklanacak
- Orman alanlarının imara açılması söz konusu değil
- 320 büyükbaş, 3 bin küçükbaş hayvan telef oldu
- Yangınların çıkış nedenlerine ilişkin soruşturma sürüyor
- 3 uçak, 9 iha, 1 insansız helikopter, 1 yangın söndürme tankı, 38 helikopter, 680 arazöz, iş makinası, 4 binin üzerinde personel yangınlara müdahale ediyor