- 4,431
- 2,458
- 113
Geçmiş olsun Manavgat
Rabbim yardımcımız olsun 31 ilde aynı anda büyük yanginlar
Rabbim yardımcımız olsun 31 ilde aynı anda büyük yanginlar
Kocaeli de de başladı
AminAllah bilerek bu yangınları çıkaranların bin türlü belasını versin inşallah o yangınlarda yanan ağaçlar ve zavallı hayvanlar gibi yanarak can versinler
aminAllah bilerek bu yangınları çıkaranların bin türlü belasını versin inşallah o yangınlarda yanan ağaçlar ve zavallı hayvanlar gibi yanarak can versinler
Amin kardeşimTatil yapıyorum Antalya'da inanın ben hayatımda böyle yangın hiç görmedim dumandan gökyüzü artık gözükmüyor heryerde kuller uçuşuyor Allah bunların binbir türlü belasını versin inşallah kim yaktiysa onlarda kul olup yansinlar
Amin inşallah..Tatil yapıyorum Antalya'da inanın ben hayatımda böyle yangın hiç görmedim dumandan gökyüzü artık gözükmüyor heryerde kuller uçuşuyor Allah bunların binbir türlü belasını versin inşallah kim yaktiysa onlarda kul olup yansinlar
Durum vahim. Rabbim şu mübarek gece hürmetine bu işte kimin parmağı varsa tez zamanda belasını versinHalk TV' den başka hiçbir haber kanalı yangını göstermiyor detay detay. Kontrol altına alındı yazıyorlar ancak gelen mesajlara göre yangının durması falan yok. Neden bunları şe halktan gizliyorlar. 1-2 sene önce mi ne bir askeriyede patlama mı ne olmuştu yüzlerce şehit, onda bile şehit sayısının çeyreği kadar şehit gösterdiler. Sanki küçük çocuğuz da görürsek etkileniriz gibiymiş gibi davranıyorlar veya ayaklanma olmasın diye. Bu yangınları da ayaklanma olmaması için göstermiyorlar gibi, internete erişimi olmayan milyonlar herşeyden habersizBu devletin amacı nedir ne yapmak istiyor🥺😱🤦🏻♀️
Gram Güvenim yok devlete Ülkeye akın akın suriye li afganlı doluyor yangınları suriye li terörist lerin çıkardgı söyleniyor Ülke yol grçn hanına döndü birtane devlet adamı çıkıp açıklama yapmıyor Bıktırdılar Allah belasını versinHalk TV' den başka hiçbir haber kanalı yangını göstermiyor detay detay. Kontrol altına alındı yazıyorlar ancak gelen mesajlara göre yangının durması falan yok. Neden bunları şe halktan gizliyorlar. 1-2 sene önce mi ne bir askeriyede patlama mı ne olmuştu yüzlerce şehit, onda bile şehit sayısının çeyreği kadar şehit gösterdiler. Sanki küçük çocuğuz da görürsek etkileniriz gibiymiş gibi davranıyorlar veya ayaklanma olmasın diye. Bu yangınları da ayaklanma olmaması için göstermiyorlar gibi, internete erişimi olmayan milyonlar herşeyden habersizBu devletin amacı nedir ne yapmak istiyor🥺😱🤦🏻♀️
Çok zekice kesin devlet yakmıştır. İşi gücü bıraktılar seçimler gelmeden ülkeyi yakalım diye düşündüler kesin çok mantıklı bir yaklaşım.Güneydoğu doguanadolu bölgesinde devlet bilerek ormanları yakıyor pkk saklanmasin diye ormanlarda falan acaba onlarda Akdeniz bolgesinimi yaktılar bu nedir böyle heryer yanıyor zaten pandemi şu bu derken baya insanlar içeriye girdi yangınlar devam ederse gelen az sayıdaki turiste kaçacak esnaf iyice perişan olacak bazı arkadaşlar neden bir kanal dışında başka kanalda verilmiyor demişler cevabı basit ortpas edilmeye calisiliyorki gelecek olan turistler korkup gelmez diye
Okuduğunu anlamadinmi devlet yakmış diye biseymi yazıyor ordaÇok zekice kesin devlet yakmıştır. İşi gücü bıraktılar seçimler gelmeden ülkeyi yakalım diye düşündüler kesin çok mantıklı bir yaklaşım.