- 376
- 144
- 43
Her insannın yüreğinin bir yerinde ışık vardır. Hemde süper mega big win gibi 🙃😄😄😄iyi geceler bol şanslar
giderli söz demedik enişte ümit dolu dedikBiz Hayattan Nasibimizi Çok Önceden Aldık
Şimdi Oluruna Oynuyoruz Nasibimize Degil
Payfix otturursen ümit dolu sözde yazarız hersey bakiyeye bakar eniştegiderli söz demedik enişte ümit dolu dedik
Sende mi kafayı payfix le bozdun dostPayfix otturursen ümit dolu sözde yazarız hersey bakiyeye bakar enişte
bütün dostlar paranın dostu olmus dostSende mi kafayı payfix le bozdun dost
Papara blokelı dostSende mi kafayı payfix le bozdun dost
Üzücü dostbütün dostlar paranın dostu olmus dost
E mefete yok muPapara blokelı dost
sende var mı bir şeyler dost geceyı senlendırelımÜzücü dost![]()
Ya parayı nereden atacaksın sen onu söyle gerısı onemlı degil bekoE mefete yok mu![]()
Var dost metelik kurşun varsa atalım sen ben s2000sende var mı bir şeyler dost geceyı senlendırelım
bende bi 25 var dost evın ıcınde volta atıyorum cok kasındırıyorVar dost metelik kurşun varsa atalım sen ben s2000
E at hemen 25e25 alıp 300 yapalım 100erden kırışırızbende bi 25 var dost evın ıcınde volta atıyorum cok kasındırıyor
25i ben 2 spine 3k yapıyorum dost 300le ugrasmayalımE at hemen 25e25 alıp 300 yapalım 100erden kırışırız![]()
Seri yapda o zaman gecemiz şenlensin25i ben 2 spine 3k yapıyorum dost 300le ugrasmayalım