- 5,176
- 4,606
- 113
Kufurluydu ama eglenceliydi kanka. Çamış filan ama delikanli cocuk halka acik sovuyordu😁Güzel gidiyoruz ilk sayfayı tartismasiz atlattik😁 2.sayfada videolu kufurlesme var
Kufurluydu ama eglenceliydi kanka. Çamış filan ama delikanli cocuk halka acik sovuyordu😁Güzel gidiyoruz ilk sayfayı tartismasiz atlattik😁 2.sayfada videolu kufurlesme var
Bi kasa var oda kuru seyim kanka onuda emanet edemem 😁😁Varsa sağlam bi kasa emanet et dost
Forumda içinde para geçmeyen konular tutmuyor dost😁Bi kasa var oda kuru seyim kanka onuda emanet edemem 😁😁
@Mirliva gelip cem yilmaz videosu atacak oran 0.5
Hayir dostum ben mesela psrayi sevmem. Ben kariyer icin geliyorum o yuzden kumar oynuyorum bu da papara numaram 😁Forumda içinde para geçmeyen konular tutmuyor dost😁
Sag ol dostum oran kazandi 😊😊😂
Dayı at ordan bi 100 tl ermenileri tokatlıyalımumut olmasa masa tenisi bahsi kalmaz kim oynar masa tenisini lanadam her akşam rus ermeni demiyo 3-5 koyuyo ceplerinede adamlar devam ediyo yatıp kalkıp dua etsinler umuta
Ahahahahahahahhahagahahahahahaggaga ahh reyizzz ah twitch yayinlarinida birakti 😁😁😁
Ya bana 7 ay önce falan dmden ne yazdi muhabbetim olan 2 kişi 2side banli suan bi 1500 cektim kardesim sen parayi at istersen kaybedersin simdi ben sana istedikce parça parça atarim😁 dolandiriciligin bu kadar ucuzuHayir dostum ben mesela psrayi sevmem. Ben kariyer icin geliyorum o yuzden kumar oynuyorum bu da papara numaram 😁
O nasil bi tokatcilikmis yav kanka 🤣🤣🤣🤣Ya bana 7 ay önce falan dmden ne yazdi muhabbetim olan 2 kişi 2side banli suan bi 1500 cektim kardesim sen parayi at istersen kaybedersin simdi ben sana istedikce parça parça atarim😁 dolandiriciligin bu kadar ucuzu
valla bu akşam sekada 7 lira vardı onu katlaya katlaya 240 yaptım , dinamoya attım 700 küsür yaptım leverkusen maçına 3.5 üstü oynadım oynarkende dedim ben bunu kaybetcem atym birisine de para kalsın diye. yalan oldu para tutamıyoruzYa bana 7 ay önce falan dmden ne yazdi muhabbetim olan 2 kişi 2side banli suan bi 1500 cektim kardesim sen parayi at istersen kaybedersin simdi ben sana istedikce parça parça atarim😁 dolandiriciligin bu kadar ucuzu
Bana atsaydın ermeniler yarın evine 1400 getirirdivalla bu akşam sekada 7 lira vardı onu katlaya katlaya 240 yaptım , dinamoya attım 700 küsür yaptım leverkusen maçına 3.5 üstü oynadım oynarkende dedim ben bunu kaybetcem atym birisine de para kalsın diye. yalan oldu para tutamıyoruz
0 olmadan uyuyan bizden değildir abivalla bu akşam sekada 7 lira vardı onu katlaya katlaya 240 yaptım , dinamoya attım 700 küsür yaptım leverkusen maçına 3.5 üstü oynadım oynarkende dedim ben bunu kaybetcem atym birisine de para kalsın diye. yalan oldu para tutamıyoruz
Yapma be abi hepimizin aklina gelyor o. Bu para gidecek dedigimizde durmuyoruz. Duramyoruz lanet olsunvalla bu akşam sekada 7 lira vardı onu katlaya katlaya 240 yaptım , dinamoya attım 700 küsür yaptım leverkusen maçına 3.5 üstü oynadım oynarkende dedim ben bunu kaybetcem atym birisine de para kalsın diye. yalan oldu para tutamıyoruz
aynen öyle 30-40 lira ne 30 40ı 10 lira bonus kovalıyoruz 700ü göz görmüyor farklı bişeyBizim beyinde bi ozur var herhalde. Harbiden parayi tutamiyoruz. Ben sahsen özürlü olduumu kabullendim artik. Aklimi kontrol edemyorum.