- 2,037
- 2,088
- 113
Perez pek tepki veremiyor saprissa daha iyi 60a kadar atarlarsa bir ümit bakalım artıkkapışırlarsa olur bu maç
Perez pek tepki veremiyor saprissa daha iyi 60a kadar atarlarsa bir ümit bakalım artıkkapışırlarsa olur bu maç
Maçın gidişatı hiç öyle görünmüyor kapattım zaten umudum de bitti dahahadi 55-56 ilk gol sonrası gelir inşallah
Yine umudum yok biliyor musun bir maçın ilk yarısında gol olmayınca bende ümit tükeniyorsan ne dedim 55-56 al![]()
kardeş sen kafada bitirmişssin olayı bence sen biraz dinlen bu aralar kupon filan yapma bu psikoloji ile kazanman mümkün değilYine umudum yok biliyor musun bir maçın ilk yarısında gol olmayınca bende ümit tükeniyor![]()
Saprissa 2yi atar da depin atması önemli yoksa maç 2-0da kalır70 e kalmaz 1 gol daha var
Ev 2yi atarsa daha kasmaz depin kesin gol bulması lazım2-1 yada 3-0 fazlası olmaz
Papara numaran var mı kupon gelirse sana 20 lira salliycam çok bir şey vermiyor zatensaprissa 2-0 yapsın 1 tanede yesin
kardeşim kuponun gelsin ben bir şey istemem sağolPapara numaran var mı kupon gelirse sana 20 lira salliycam çok bir şey vermiyor zaten
Gelirse atcam sana sözkardeşim kuponun gelsin ben bir şey istemem sağol
Dep attı. Melgar yemeseydi gelen 100u 1.5 oynayacaktım buna nasip degilmisev 4 şut 1 isabet dep attııııııııııııııııııııışuan