- 641
- 329
- 63
Hem bağlama hem gitar hem cümbüş hem ud ne istersen Pir'im (Keman dışında)bağlama mı çalıyorsun dostum ben çok istiyorumda biraz baglama kulak işi çaliyorum gitarda akorlarla biraz çat pat çaliyorum soyleme olayi yok sadece caliyorum
Hem bağlama hem gitar hem cümbüş hem ud ne istersen Pir'im (Keman dışında)bağlama mı çalıyorsun dostum ben çok istiyorumda biraz baglama kulak işi çaliyorum gitarda akorlarla biraz çat pat çaliyorum soyleme olayi yok sadece caliyorum
Tam benim kafadasın hea =) İstersen davet edebilirim seni bi kaç gün
çok iyiymiş ud severimHem bağlama hem gitar hem cümbüş hem ud ne istersen Pir'im (Keman dışında)
nasip kardo ne olacağimi bilmiyorum biraz uzaklaşmam lazim kafam çok doluTam benim kafadasın hea =) İstersen davet edebilirim seni bi kaç gün
Benim kapım herkese açık dost.nasip kardo ne olacağimi bilmiyorum biraz uzaklaşmam lazim kafam çok dolu
eyw cansın kardeşim. Musadenle dost yatayim sabah işler var 2 3 saat uyumak lazim iyi gecelerin olsun inş.Benim kapım herkese açık dost.
İyi geceler Pir'imeyw cansın kardeşim. Musadenle dost yatayim sabah işler var 2 3 saat uyumak lazim iyi gecelerin olsun inş.