http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp gecekondu09 / Yorumsuz

gecekondu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
22
18
Dünyada top oynamayı bilmeyen tek millet Arjantin tek millet hiç bir maçta 1 tane isabetli şut yok yıllarca Arjantin Ligi'nde Allah belalarını versin

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,927
888
113
malesef aynı durumları yaşıyoruz. 1 kupon tutuyorsa 10 tanesi böyle yatıyor.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,007
1,743
113
Dun Milan maçında kaleciler yılın kurtarışlarıni yaptı penaltı kurtardılar 50 şut 5 net 1 penaltı kaçtı niye gol çıkmadı ben üst oynadığım için

gecekondu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
22
18
Oynayamiorlar değilmiş Şükrü şikeymis şimdi anladık gol oldu ofsayt neym hicbisey yok hakem kafasına göre iptal dedi gölü açıklamasında ben gol olarak saymiyom dedi parası olan 0.5 alta mali mülkü satsın bassın baba belli skor

gecekondu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
22
18
60 dakkada 1 sut oldu oda goldü adam kar iptal eddi siklerinde bile deil şaka gibi ya hicmi denetleyen yok bu orospu evladlari Oya kafalarına göre skor belirliorlar

gecekondu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
22
18
0.5 alta 5 o attım 1 dakka sonra ofsayt olan gölü verdi şimdiye ya sikermisin sabahami bırakırsın yeter amk yeterya

gecekondu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
22
18
Yarı yarıya düştü şerefsiz hakem Gül gibi gölü vermedi verse mal gibi gidip alta basmayacaktik