http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gececi Tayfa Sohbet

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
@Drif45 hayırdır la? Kimin yazdığı promoları alıyorsun da sayfa sayfa bakıyorsun

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
O promoları kim paylaşıyor olum siz hayırdır ya? O sayfada bugüne kadar en fazla kimler promo paylaşmış bakın ulan

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
Herkesi ısırma senide ısıran elbet çıkar benden demesi iyi forumlar
O sayfada en çok promo paylaşan üyeler kimler bugüne kadar bi git bak he sonra şuna da bak forumda en fazla etkinlik yükünü kim çekmiş onlara da bak he o da mı yetmedi git üye üye sor en fazla kim destek olmuş birbirine bunlara da bak.
Nankörlük etmeden önce geçmişe de bakacaksın tamam ben hata yaptım freespin sayfasına sinşrlenipyazdım Kumbarabet e sinirlendim ama önce olduğunuz platformda kimim ne kadar emeği var Bi araştırın

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,978
113
O promoları kim paylaşıyor olum siz hayırdır ya? O sayfada bugüne kadar en fazla kimler promo paylaşmış bakın ulan
merhaba dost.. bu ne güzel post.. sen olmuşun lost.. 👊🏼🤩

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
Benim yanımdaki adamı kimse isiramazda @dost sende ileri gitme
Yok abim ben yerimdeyim zsten shellac sildi beni ısıracak adam varsa kdz ereğli kavaklık mahallesi açık adres de verelim mahalleye girip çıkabilecek biri varsa gelsin beni ısırsın hertürlü olaya itinayla bakılır sokak foruma benzemez takarlar kancayı dalağa

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
2 gün banlıyım canogirwmiyorum

dost

🪬
Aktif Üye