- 78,239
- 50,331
- 113
Şöyle kenara geç agam ben örterim üstünü toprak pardon yorganlaİyi geceler beyler, yaşlı bedenim ancak buraya kadar dayanabildi ben uzanıyım biraz
Şöyle kenara geç agam ben örterim üstünü toprak pardon yorganlaİyi geceler beyler, yaşlı bedenim ancak buraya kadar dayanabildi ben uzanıyım biraz
Uyandın inşallahİyi geceler beyler, yaşlı bedenim ancak buraya kadar dayanabildi ben uzanıyım biraz
Müge anliya çıkalım en son uyumuştu yönetici amca beyUyandın inşallah
The walking dead izliyorum salmiyim zombileri ustune@Lugoj gel bakim hasım 2 sohbet edek
Vallagörünmiyor daMüge anliya çıkalım en son uyumuştu yönetici amca bey
Amann be dost ben de başka dert var mı diyordum bi zombisi eksikti 😄The walking dead izliyorum salmiyim zombileri ustune![]()
Yaş kaç seninThe walking dead izliyorum salmiyim zombileri ustune![]()
24.5Yaş kaç senin
Nerde yaşıyorsun
İstanbulNerde yaşıyorsun
Hahshhshshshhshshd sorma zsten kanka flört mü ediyorız ak bu forumda soruları ben sorarımSen diyyye sormuyorum yaz aw
Neresindeİstanbul
Edek nolmus hep erkek kizmi edecekHahshhshshshhshshd sorma zsten kanka flört mü ediyorız ak bu forumda soruları ben sorarım
AvcilarNeresinde
Olum saçmalama aw dkekldleldlepşfplrpfgprlgEdek nolmus hep erkek kizmi edecek![]()
Suan biz napiyoruz aw shzggvxrrvssrhhccdOlum saçmalama aw dkekldleldlepşfplrpfgprlg
Kanka ne biletim senle foruma ilk geldiğidne biraz atıştık ya iyi birine benziyorsun pekte sphbet ettiğin biri yok dedim şunu bi çeketim de sohbet edekSuan biz napiyoruz aw shzggvxrrvssrhhccd
Yok mu kuponSuan biz napiyoruz aw shzggvxrrvssrhhccd